Bakan Yıldırım İle Milletvekili Tuncel Bağlar Belediyesi Standını Gezdi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binalı Yıldırım ve Halkların Demokratik Partisi (HDP) İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel, Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediyesinin İstanbul Yeşilköy’de düzenlenen CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı’ndaki...

Bakan Yıldırım İle Milletvekili Tuncel Bağlar Belediyesi Standını Gezdi
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binalı Yıldırım ve Halkların Demokratik Partisi (HDP) İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel, Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediyesinin İstanbul Yeşilköy’de düzenlenen CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı’ndaki standını ziyaret etti.

Bağlar Belediyesi'nin CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı’nda açtığı stant, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Daha önce yapılan anketlerde ilçe belediyeleri arasında Türkiye’nin en iyi yedinci belediyesi, Diyarbakır ilçe belediyeleri içerisinde de birinci belediye çıkan Bağlar Belediyesi, uluslararası teknoloji devlerini buluşturan CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı’nda ilgiyle karşılandı. Teknoloji çağının sunduğu imkanları kullanarak vatandaşların sorunlarını teknoloji üzerinden en aza indirmek için yapılan yenilikler ve kolaylıkların sergilendiği Bağlar standını, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binalı Yıldırım ve HDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel de ziyaret etti.

Bağlar Belediyesi, her yıl 60 ülkeden yaklaşık 160 bin ziyaretçinin ağırlandığı fuara bölgeden katılan ilk ve tek belediye unvanına sahip.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2013, 23:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER