Büyükşehir Belediyesi Buz Kırma Çalışmalarına Devam Ediyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kar yağışının ardından hava sıcaklığının eksilerde seyretmesi nedeniyle oluşan buz birikintilerini kırma çalışmalarına devam ediyor.Diyarbakır’da geçtiğimiz haftalarda yağan kar hayatı...

Büyükşehir Belediyesi Buz Kırma Çalışmalarına Devam Ediyor
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kar yağışının ardından hava sıcaklığının eksilerde seyretmesi nedeniyle oluşan buz birikintilerini kırma çalışmalarına devam ediyor.

Diyarbakır’da geçtiğimiz haftalarda yağan kar hayatı olumsuz etkilemiş, sonrasında devam eden soğuk havalar nedeniyle de kentte buz birikintileri oluşmuştu. Güneşli hava ile birlikte kaldırımlardaki kar birikintilerini kırmaya devam eden belediye çalışanları, kürek yardımı ile buzları kırdıktan sonra, yeni bir buzlanma oluşmaması için birikintileri kaldırımın kenarına taşıyor. Belediye ekiplerinin bu çalışmasının ardından, kar birikintileri iş makineleri yardımı ile kamyonlara doldurularak şehir dışına çıkarılıyor.

Öte yandan, Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, kentte 4 gün boyunca sisin etkisini sürdüreceği, gün boyunca en düşük sıcaklığın sıfırın altında 15, en yüksek sıcaklığın ise sıfırın altında 4 olacağı bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2013, 13:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER