Diyarbakır’da Kız Öğrenci Yurdu Açıldı

Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesinde Gaziler Hüsna Hatun Kız Öğrenci Yurdu, AK Parti Milletvekili Oya Eronat ve İl Başkanı Aydın Altaç’ın katıldığı törenle hizmete açıldı.Kayapınar ilçesinde açılan kız yurdu, düzenlenen törenle...

Diyarbakır’da Kız Öğrenci Yurdu Açıldı
Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesinde Gaziler Hüsna Hatun Kız Öğrenci Yurdu, AK Parti Milletvekili Oya Eronat ve İl Başkanı Aydın Altaç’ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Kayapınar ilçesinde açılan kız yurdu, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış törenine, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat, İl Başkanı Aydın Altaç’ın yanı sıra çok sayıda kişi katıldı. Açılışta bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Altaç, AK Parti olarak gençlerin eğitimine büyük önem verdiklerini, Türkiye'nin dünyada lider ülke konumuna gelmesi için eğitim alanında ciddi yatırımlara imza attıklarını söyledi. Altaç, “En hayırlınız başkasına faydası dokunandır, başkasına bizlere hepimize faydası dokunan insanlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu yurtları, yine aynı şekilde gittiği gurbet ellerde güzel işler başaran ve yaptıkları güzellikleri ile bizi onurlandıran çok değerli hemşehrilerime ve hayırsever iş adamlarımızı tebrik ediyor kendilerine şükranlarımı sunuyoruz. En kıymetli vakit öğrenmeye verilen vakittir okumak, öğrenmek ve öğretmek dünyanın en önemli hazinesidir. öğrenmek, öğretmek ve bu millete hizmet etmenin önemini hepimiz çok daha iyi biliyoruz. Tabi sadece öğrenmek değil, bu öğretim kurumlarını oluşturmak, öğretim kurumlarına yatırım yapmak, gelecek nesillerin en iyi yetişmesi hepimizin görevidir” dedi.

AK Parti olarak gençlerin eğitimine büyük önem verdiklerini, Türkiye'nin dünyada lider ülke konumuna gelmesi için eğitim alanında ciddi yatırımlara imza attıklarını belirten Altaç, ülkenin dört bir tarafından eğitim ataklarına devam ettiklerini anlattı.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2013, 09:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER