Diyarbakır’daki Yangın

Diyarbakır’da, Özel Veni Vidi Hastanesi’nde çıkan yangından etkilenen hasta yakınları, polislerle kavga etti.Edinilen bilgilere göre, Sur ilçesinde bulunan Veni Vidi Hastanesi’nin bodrum katında yangın çıktı. Yangından çıkan dumanlar...

Diyarbakır’daki Yangın
Diyarbakır’da, Özel Veni Vidi Hastanesi’nde çıkan yangından etkilenen hasta yakınları, polislerle kavga etti.

Edinilen bilgilere göre, Sur ilçesinde bulunan Veni Vidi Hastanesi’nin bodrum katında yangın çıktı. Yangından çıkan dumanlar kısa sürede hastaninin bütün katlarına yayıldı. Çevredekilerin haber vermesi ile yangın yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans aracı sevk edildi. Yenidoğan ve kuvözde bulunan çok sayıda bebek ile ameliyatta bulunan hastalar, yangın merdivenlerinden tüpleri ile birlikte aşağı indirildi. Hastaneye gelen hasta yakınları sinir krizi geçirerek, güvenlik güçleri ile kavga etti. Hastane çevresine sevk edilen polisler, çevredeki vatandaşları dağıtarak, itfaiye ve ambulansların giriş çıkışlarını kolaylaştırmaya çalıştı.

Daha sonra olay yeri inceleme ekipleri, yangının çıktığı yere gelerek çalışma başlattı.

Çıkan yangında can kaybının yaşanmadığı öğrenilirken, çok sayıda kişinin dumandan etkilenerek zehirlendiği bildirildi.

Hastanenin kazan dairesinden çıktığı iddia edilen yangında maddi hasar meydana gelirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2013, 14:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER