LG CEO'larına Diyarbakır'da Puşu Hediye Edildi

Güney Koreli Dünya devi LG'nin Türkiye'de ki en büyük LG Shop'u Diyarbakır'da açıldı. Açılışa katılan LG'nin CEO'larına Puşu hediye edildi.

LG CEO'larına Diyarbakır'da Puşu Hediye Edildi
 Güney Koreli Dünya devi LG'nin Türkiye'de ki en büyük LG Shop'u Diyarbakır'da açıldı. Açılışa katılan LG Ortadoğu ve Afrika Bölgesi CEO'su Mr. Kevin CHA ve LG Türkiye Genel Müdürü Mr. Calvin CHO'ya puşu hediye edildi.

Güney Koreli Dünya devi LG'nin Türkiye'de ki en büyük LG Shop'u Diyarbakır'da açıldı. Fırat bulvarında Er-Pa A.Ş tarafından açılan LG Shop'un açılışına LG Ortadoğu ve Afrika Bölgesi CEO'su Mr. Kevin CHA, LG Türkiye Genel Müdürü Mr. Calvin CHO katıldılar.

Diyarbakır'da mobilya ve beyaz eşya sektörlerinde faaliyet gösteren Er-Pa A.Ş tarafında açılan ve Türkiye'nin en büyük LG Shop'u olan mağazanın açılışında bir konuşma yapan LG Ortadoğu ve Afrika CEO'su Bölgesi CEO'su Mr. Kevin CHA, "Diyarbakır'ın gelişmesi bizim burada ticaretimizin gelişmesi demektir" dedi. Mr Kevin CHA "Bugün Diyarbakır'da yaptığımız bu açılışı ve Altınsak ailesini tebrik ediyorum. Özellikle altınsak ailesine duyduğum güven çok güzel bir duyguydu. LG sizlere her şekilde destek olacaktır. Sizlerin başarısı bizlerin başarısı demek olacaktır" şeklinde konuştu.

Er-Pa A.Ş yönetim kurulu başkanı Niyazi Altınsak ise, bölgede beyaz eşya ve mobilya sektörlerinde faaliyet gösterdiklerini faide ederek "LG gibi bir dünya devinin Türkiye'deki en büyük LG Shop'unu Diyarbakır'da açmış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Er-Pa A.Ş olarak hedefimiz sürekli gelişmek, sürekli büyümek. Bu doğrultuda ki hedeflerimizle 1977 yılından bugünlere geldik" dedi.
Niyazi Altınsak, LG Shop'un 550 metrekare alan üzerinde 12 profesyonel kadro ile hizmet vereceğini sözlerine ekledi. Açılışa ayrıca Diyarbakır Emniyet Müdürü Dr Halis Böğrücü, DESOB Başkanı Alican Ebedinoğlu, İş-Kur İl Müdürü Selahattin Bayram, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdullatif Umut ve çok sayıda iş adamı katıldı.

HABERLER

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2014, 11:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
pınar aylin
pınar aylin - 10 yıl Önce

lg yi tv konusunda cok taktir ediyorum gerçekten 3d görüntü kalitesini en iyi sağlayan marka lg geliştikce daha kaliteli görüntü sağlar bizlere

SIRADAKİ HABER