UGDD'den Başbakan'a Tam Destek

Diyarbakır'da Uluslararası Girişimcilik ve Düşünce Derneği öncülüğünde bazı STK'lar Başbakan Erdoğan'a tam destek toplantısında bir araya geldi.

UGDD'den Başbakan'a Tam Destek
 Uluslararası Girişimcilik ve Düşünce Derneği, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek toplantısında bir araya geldi. Ak Parti hükümeti ve Başbakan Erdoğan'a yönelik yıpratma politikalarına karşı Diyarbakır'dan Başbakan'a tam destek geldi.

Merkezi Diyarbakır'da bulunan Uluslararası Girişimcilik ve Düşünce Derneği öncülüğünde bazı STK'lar Başbakan Erdoğan'a tam destek toplantısında bir araya geldi. Diyarbakır'ın Kayapınar İlçesindeki Kahvaltıcı Kadri'deki kahvaltılı toplantıya merkezi Diyarbakır'da bulunan Uluslar arası Girişimcilik ve Düşünce Derneği Başkanı Türkan Gürler ile dernek üyeleri ve bazı STK temsilcileri katıldı.

Samimi bir ortamda kahvaltı eşliğinde yapılan sohbetin ardından konuşan Dernek Başkanı Türkan Gürler, Başbakan Erdoğan'ın dünya lideri yakıştırmasını hak ettiğini söyledi.

Paralel yapının Başbakan Erdoğan'ı yıpratma Ak Parti hükümetini devirmeye çalıştığını kaydeden Gürler, "Bizler hem Türkiye, hem Ortadoğu, hem de dünya için, Müslümanlar için çok önemli olduğunu düşündüğümüz, demokrasi ve insan hakları için çok önemli olduğunu düşündüğümüz Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasındayız ve hep arkasında olacağız. Halkın yanındadır ve Sayın Başbakan'ımız asla yalnız kalmayacaktır" diye konuştu.

Toplantının ilerleyen saatlerinde Ak Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Galip Ensarioğlu, Ak Parti Kayapınar Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Zülküf Güneli de katıldı.
Haber Kaynağı: HABERLER
Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2014, 01:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER