Ninova Park’tan Bayram Mesaisi

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezi olan Ninova Park AVM, bayram alışverişini son güne bırakan ziyaretçilerini de düşünerek 12 Ekim Cumartesi, 13 Ekim Pazar ve 14 Ekim Pazartesi günlerinde gece saat 24.00'e kadar...

Ninova Park’tan Bayram Mesaisi
Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezi olan Ninova Park AVM, bayram alışverişini son güne bırakan ziyaretçilerini de düşünerek 12 Ekim Cumartesi, 13 Ekim Pazar ve 14 Ekim Pazartesi günlerinde gece saat 24.00'e kadar hizmet verecek.

Ninova Park AVM Pazarlama ve Halkla İlişkiler Müdürü Elif Yıldız, arefe günü ziyaretçilerin yoğunluğuna bağlı olarak alışveriş merkezinin gerekirse sabaha kadar açık kalacağını belirtti. Diyarbakır ve bölgeden alışveriş yapmaya gelen ziyaretçilerin kendileri için önem arz ettiğini dile getiren Yıldız, arefe günü kapanış saatinin bu nedenle en erken gece saat 24.00’a kadar açık olacağını, bu saatten sonra ise müşteriden gelecek talep doğrultusunda hareket edeceklerini kaydetti. Ziyaretçilerini her özel günde özel aktivitelerle ağırlayan Ninova Park AVM bayram öncesi alışveriş yoğunluğunu indirim kampanyalarıyla renklendiriyor. Özellikle giyim ve ayakkabı-çanta sektöründe hizmet veren markalar yüzde 70’e varan indirimlerle alışverişi daha cazibeli hale getiriyor. Ziyaretçilerinin, unutulmaz ve bol eğlenceli bayram günleri yaşaması için tüm hazırlıkların tamamlandığı Ninova Park AVM, bayram süresince de halka hizmet sunacak. Ninova Park AVM’de çocuk oyun alanları, dinlenme yerleri, eğlence yerleri ve sinema salonları da bulunuyor. Bu eğlence yerlerinden vatandaşların istifade etmesi için Ninova Park AVM’nin bayram süresince açık olacağı belirtildi.

Ninova Park AVM yüzde yüz doluluk oranı ve 80 marka ile birlikte Diyarbakır’ın yanı sıra Batman, Mardin, Siirt gibi illere de hitap ederek bölgenin sadece ekonomisine değil, sosyal hayatına da büyük katkı sunuyor.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2013, 15:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER