O KADIN KONUŞTU !

Eşine İşkence Yaptığı İddia Edilen Kadın: Esas Ben Şiddet Gördüm

O KADIN KONUŞTU !
Diyarbakır'da eşinin vücudunda sigara söndürerek işkence yaptığı iddia edilen H.T., olayın yalan olduğunu, esas kendisinin eşinden şiddet gördüğü için koruma kararı bulunduğunu ve geçtiğimiz günlerde eşi tarafından bıçakla yaralandığını söyledi. Eşinin koruma kararı olmasına rağmen kendisini bıçakla yaraladığını ve tutuklanmadığını belirten H.T., can güvenliği olmadığı için sokağa bile çıkamadığını ve öldürülmekten korktuğunu ifade etti. Eşinin vücudunda sigara söndürerek işkence kendisine işkence yaptığını ileri süren Murat T.'nin iddiaları, eşi H.T. tarafından yalanlandı. DHA muhabirine olayla ilgili açıklama yapan H.T. eşinden uzun zamandır şiddet gördüğü için boşanma davası açtığını söyledi.

EVLENDİK 3 AY SONRA ŞİDDETE BAŞLADI'

Eşinin iddialarının tamamen yalan olduğunu anlatan H.T. 1.5 yıl önce Erzurum'da yaşadığı sırada eşiyle tanışıp evlendiğini, evlendikten 3 ay sonra şiddet görmeye başladığını söyledi. Eşinin hiç bir iş yapmadığını ve sürekli kendi maaşına el koyduğunu belirten H.T., gördüğü şiddet üzerine Erzurum'dan kaçarak Diyarbakır'a yerleştiğini belirtti. Eşinin sürekli kendisini ve ailesini tehdit ettiğini kaydeden H.T., "Söylediği şeylerin hepsi yalan. Evimizde böcek olduğu için aldığımız böcek ilacını, onu zehirlemek için kullandığımı belirterek Savcılığa götürmüş. Ben evlendiğimden beri şiddet görüyorum. Kolumda halen bıçak izleri var. Eşimden boşanmak için dava açtım. Boşanmak istemediği için beni rezil edeceğini söyledi" dedi.

'İKİ AYDIR AYRIYIZ, NASIL VÜCUDUNDA SİGARA SÖNDÜREBİLİRİM?'

İki ay önce eşinin kendisine şiddet uyguladığını ve polis marifetiyle evden çıkarıldığını belirten H.T. şöyle konuştu:

"İki aydır ayrıyız. O gün evden polis alıp, götürdü. Polis aldığında vücudunda bir iz yoktu. O günden beri görüşmüyoruz. İki ay sonra vücudunda sigara yanıklarıyla ortaya çıktı. İki ay sonra basına çıkıp 'eşim beni yaktı' diyor. Boşanma davam sürüyor. Uzaklaştırma ile ilgili mahkeme kararı, konutun bana tahsisi ile ilgili karar var. 6 aylık koruma kararım var. Daha dün gece bana mesaj attı. 'Kadir Gecesi beni affet, tövbe edeceğim' dedi. Sürekli arayıp ailemin yanında olduğunu ve onları öldüreceğini söyüyor. 10 dakika sonra aileme zarar vereceğini söylüyor. Eşim kendine zarar verebilecek biri." Eşinden şiddet gördüğü için Diyarbakır 2'nci Aile Mahkemesi'nden aldığı koruma ve evden uzaklaştırma kararlarını gösteren H.T., "Ben boşanmak istiyorum, ondan kurtulmak istiyorum" dedi.

DİYARBAKIR SÖZ GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2013, 13:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER