Spor Toto 2. Lig

Diyarbakır’ın Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’taki temsilcisi Büyükşehir Belediyespor’da taraftar özlemi bitiyor. Yarın oynanacak Altay maçıyla beraber bu sezon ilk kez resmi maçlarda taraftarlarıyla buluşacak.Diyarbakır Büyükşehir...

Spor Toto 2. Lig
Diyarbakır’ın Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’taki temsilcisi Büyükşehir Belediyespor’da taraftar özlemi bitiyor. Yarın oynanacak Altay maçıyla beraber bu sezon ilk kez resmi maçlarda taraftarlarıyla buluşacak.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, kendi sahasındaki sezonun ilk lig maçına bugün çıkacak. Yeni transferlerle güçlendirilen takım ilk kez taraftarların huzuruna çıkarken, yeşil-kırmızılı takımda tek seçenek olarak galibiyet konuşuluyor. Hafta başından beri bu önemli maça motive olan Büyükşehir, bugün yaptığı hafif ter idmanından sonra maç saatine kilitlendi. Seyrantepe tesislerinde saat 16.00’da başlayacak maça taraftarların ilgi göstermesi bekleniyor. Perşembe’den başlayan bilet satışları maç saatine kadar devam edecek. Biletler iki tribün için de 5 liradan satılıyor.

“CENTİLMENLİK VE 3 PUAN İSTİYORUZ”

Altay maçı ile ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan kulüp başkanı Metin Kılavuz, takımda sakat ve cezalı olmadığını, Altay’ı centilmence misafir edeceklerini ancak sahadaki amaçlarının 3 puan olduğunu söyledi. Taraftarlara seslenen Kılavuz, “Biz her kulüple kardeşiz. Bizim anlayışımızda hiçbir takımı, kenti ve camiayı ötekileştirmek yoktur. Diğer takımları nasıl ağırladıysak Altay’ı da öyle ağırlayacağız. Maç sahada kazanılır. Sahada kazanmak adına takımımız her şeyini ortaya koyacaktır. Halkımızı maça davet ediyoruz. Takımı centilmence ve coşkulu şekilde desteklesinler” dedi.

Seyrantepe Tesisleri’nde saat 16.00’da başlayacak maçın orta hakemi Ömer Faruk Ocak olacak. Maçta Mehmet Ekmekyermez ve Mustafa Savranlar yardımcı hakemlik görevini, Ali Etlikçi ise 4. Hakemlik görevini üstlenecek.

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2013, 00:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER