Tüik’ten Personeline ‘iş Sağlığı Ve İş Güvenliği’ Semineri

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Diyarbakır Bölge Müdürlüğü'nde görev yapan personellere ‘İş Sağlığı ve İş Güvenliği’ semineri verildi.TÜİK Diyarbakır Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda verilen seminere konuşmacı olarak...

Tüik’ten Personeline ‘iş Sağlığı Ve İş Güvenliği’ Semineri
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Diyarbakır Bölge Müdürlüğü'nde görev yapan personellere ‘İş Sağlığı ve İş Güvenliği’ semineri verildi.

TÜİK Diyarbakır Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda verilen seminere konuşmacı olarak Deva Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi Genel Müdürü İşyeri Hekimi Şeyhmus Gökalp katıldı. Seminerde, 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu hakkında tanıtıcı bilgilerin yanı sıra, iş kazalarıyla ilgili istatistiki bilgilerde sunuldu. 6331 sayılı yasanın, iş kazaları ve sonrasında yaşanan maddi-manevi kayıpların önüne geçmek için yürürlüğe girdiğine vurgu yapan Gökalp, yasanın uygulanmasının insan hayatı için son derece önemli olduğunu belirtti. TÜİK Bölge Müdürü M. Salih Uras ise, personellere yönelik eğitici ve öğretici çalışmaların devam edeceğini belirterek, özellikle iş sağlığı ve güvenliği konularında hassas davrandıklarını söyledi.

Seminere katılan Gökalp ve Bölge Müdürlüğü personellerine teşekkür eden Uras, seminerde verilen bilgilerin yarar sağlayacağına inandığını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2013, 15:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER