BDP'DEN DTB'YE ZİYARET

BDP Diyarbakır İl Başkanı Zümrüt:"Kürt sorununun çözümü noktasında Diyarbakır'ın çok önemli bir kent olduğu ortadadır. Kentin sorunlarını hep beraber çözeceğiz" DTB Başkanı Ebubekir Bal:"Tüm sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler hep birlikte hareket etme gayreti içerisindeyiz

BDP'DEN DTB'YE ZİYARET
 Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Diyarbakır İl Başkanı Zübeyde Zümrüt,"Kürt sorununun çözümü noktasında Diyarbakır'ın çok önemli bir kent olduğu ortadadır. Kentin sorunlarını hep beraber çözeceğiz" dedi.

Beraberindeki Bağlar Belediyesi Başkan Vekilleri;Osman Kaya, Fecri Tayfun ile BDP İl Yöneticisi Hamdullah Kaya ile Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Ebubekir Bal'ı makamında ziyaret eden Zümrüt, Başkan Bal ve DTB Meclis Başkanı Ahmet Ay'a görevlerinde başarılar diledi. Ziyaretlerinin asıl amacının Diyarbakır için birlikte ne yapabilecekleri hususunda olduğunu belirten Zümrüt, barış sürecinde etkili olabilecek kurumlardan birinin de Diyarbakır Ticaret Borsası olduğunu ifade etti.

Zümrüt,"Kürt sorunun çözümü noktasında Diyarbakır'ın çok önemli bir kent olduğu ortadadır. Kentin sorunlarını hep beraber çözeceğiz" şeklinde konuştu.

DTB Başkanı Bal ise bölge ve Diyarbakır için her zaman ellerinden geleni yapacaklarını belirterek "Yönetim ve Meclisteki arkadaşlarımızla birlikte kentin sorunları çözümü noktasında tüm sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler hep birlikte hareket etme gayreti içerisindeyiz. Oluşturulan iş konseyinde şehrimiz tüm dinamikleri birlikte hareket edecek ve kentin sorunlarını çözme noktasına başarıya ulaşılacaktır" dedi.

HABERLER

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2013, 00:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER