Eğitim-Sen'den Tutuklanan Öğrenci Açıklaması

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde geçtiğimiz günlerde tutuklanan lise öğrencisi için Eğitim-Sen Silvan Şubesi tarafından açıklama yapıldı.

 Eğitim-Sen'den Tutuklanan Öğrenci Açıklaması
 Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde geçtiğimiz günlerde tutuklanan lise öğrencisi için Eğitim-Sen Silvan Şubesi tarafından açıklama yapıldı.

Silvan'da geçtiğimiz günlerde Silvan Malabadi Anadolu Lisesi'nde çıkan kavgada gözaltına alınan 11. sınıf öğrencisi A.S., görevli memura mukavemet suçundan tutuklanmıştı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Eğitim-Sen Silvan Şube Temsilcisi Şirin Acır, "Bilindiği üzere geçtiğimiz gün Silvan Malabadi Anadolu Lisesi'nde öğrencilerin kavga ettiği iddiasıyla müdürün başvurması üzerine okula bir polis müdahalesi olmuş ve kavga ile bir ilgisi olmayan A.S. adlı öğrencimiz okulun içinden gözaltına alınmıştır. Perşembe gün ise bu öğrencimiz polise mukavemet suçundan tutuklandı" diyerek öğrencinin tutuklanmasına tepki gösterdi.

Okul idaresini ve Milli Eğitim yönetimini istifaya davet eden Acır, "Yetkililerden de derhal öğrencimizin eğitim hayatına dönmesini talep ediyoruz" dedi.

HABERLER

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2014, 18:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER