Girişimci İş Kadınları Derneği’nden Kurtoğlu’na Plaket

Diyarbakır Girişimci İş Kadınları Derneği Başkanı Gülşen Duran, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Muhammed Güzel Kurtoğlu’na başarılı çalışmalarından dolayı plaket verdi.Diyarbakır’a ataması yapıldıktan sonra sağlıkta...

Girişimci İş Kadınları Derneği’nden Kurtoğlu’na Plaket
Diyarbakır Girişimci İş Kadınları Derneği Başkanı Gülşen Duran, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Muhammed Güzel Kurtoğlu’na başarılı çalışmalarından dolayı plaket verdi.

Diyarbakır’a ataması yapıldıktan sonra sağlıkta ciddi atılımlar yapan Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Muhammed Güzel Kurtoğlu iftar yemeğinde bir araya gelen Gülşen Duran, hizmetlerinden dolayı Kurtoğlu için hazırladığı plaketi verdi. Duran’ın elinden plaketi alan Kurtoğlu, halka en kaliteli ve iyi hizmeti sunmanın hesaplarını yaptıklarını söyledi. Plaketten dolayı Gülşen Duran’a teşekkür eden Kurtoğlu, çalışmalarının takdir edilmesine sevindiğini söyledi.

Diyarbakır Girişimci İş Kadınları Derneği Başkanı Gülşen Duran ise sağlık alanında ciddi yatırımlar yapan ve her geçen gün eksiklikleri gidererek halka kaliteli bir hizmet sunulmasına vesile olan Muhammed Güzel Kurtoğlu ve ekibini kutladığını söyledi. Duran, sağlık ile ilgili yapılan güzel çalışmaların herkes tarafından taktirle karşılandığını belirterek, bu güzel hizmetlere öncülük yapan Kurtoğlu’na başarılı çalışmalarından dolayı plaket verdiklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2013, 14:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER