İçten'den Facebook Takipçilerine Sürpriz

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, 444 Facebook takipçisine sürpriz yaparak kişiye Kuran-ı Kerim hediye etti.

İçten'den Facebook Takipçilerine Sürpriz
 AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, 12 Ağustos 2014'te, dördüncü defa kız çocuğu babası olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşayan İçten, bebeğin ismi ile ilgili önerilere açık olduğunu ve ilk 444 kişiye Kuran-ı Kerim hediye edeceğini Facebook üzerinden takipçilerine duyurmuştu. Yeni doğan bebeğin adını 'Helin Rabia' koyan Cuma İçten, sözünü tuttu ve Facebook takipçilerine Kuran-ı Kerim'leri yolladı.

SEVGİ PAYLAŞARAK BÜYÜR

Konuyla ilgili olarak konuşan İçten şöyle dedi: "Hayattaki en güzel şeylerden biri sevgidir. Ve herkesin bildiği gibi sevgi de paylaşarak büyür. Ben halkın içinde ve devamlı seçmenlerimle birlikte bir vekil olarak insanlarımızla bire bir temasa, onlarla birlikte hasbihal etmeye, fikir almaya ve en önemlisi de hayatlara dokunmaya inanıyorum. Ne kadar çok zamanda seçmenimizle birlikte olursak o kadar yaşamla iç içe oluruz. Bu anlamda belki de bilişimci kimliğimden olsa gerek, teknolojiyi çok seviyor ve imkanlarını sonuna kadar kullanmanın çok doğru olduğuna inanıyorum.

YENİ SÜRPRİZLER YAPMAYA DEVAM

Zaten günümüz dünyasında sosyal medyanın aslında ne kadar hayatımızın bir parçası olduğu da aşikar. O nedenle ben de saha dışında özellikle Facebook başta olmak üzere, interaktif iletişime geçebileceğim herkesle irtibatta kalmaktan son derece mutluyum. Bu anlamda bebeğimizin isminin çok sayıda gelen öneri ve ısrarla "Rabia" olmasında katkı koyan, gerek ülkemiz, gerek dünyanın her yerinden arayan, yazan, mesaj atan tüm gönül dostlarımıza bu sevgimizin bir sembolü olarak yüce Allah'ın kelamı, Kuran-ı Kerim'lerden söz verdiğim gibi 444 tanesini bu kardeşlerimizle paylaşmaktan da ayrıca mutluluk duyuyorum. Yakın zamanda bu defa daha farklı sürprizler ve buluşmalarımızla gerek Facebook, gerek Twitter üzerinden sevenlerimizle irtibatta kalmaya ve yeni sürprizler yapmaya devam edeceğiz"
Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2014, 15:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER