1 PUANI SELFİ İLE KUTLADI

Zirve yarışındaki rakiplerinden olan Keçiörengücü ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Amedspor,son 10 dakikada önce yenik duruma düşüp sonra beraberliği yakaladığı maçta aldığı 1 puanı değerli görüyor.

1 PUANI SELFİ İLE KUTLADI
 Zirve yarışındaki rakiplerinden olan Keçiörengücü ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Amedspor,son 10 dakikada önce yenik duruma düşüp sonra beraberliği yakaladığı maçta aldığı 1 puanı değerli görüyor. Lider İstanbulspor’la puan farkı 6’ya çıkmasına rağmen kalan 9 haftada bu arayı kapatarak şampiyon olacağına inanıyor. Teknik Direktör Taner Taşkın,kazanmak için ellerinden geleni yaptıklarına dikkat çekerek zorlu deplasmandan alınan 1 puanın ilerisi için kıymetli olduğunu ifade etti.

 

MAÇTAN SONRA SELFİ

Uzun bir aradan sonra uygulanmayan taraftar yasağı da mutlu etti. Amedspor’lu taraftarlar takımlarını centilmence ve coşku ile destekledi. Maçın ardında renkli görüntüler yaşandı. Futbolcular önce taraftarlara giderek geleneksel hale gelen ‘Diren Diyarbekir’ tezahüratına eşlik etti.Ardında da soyunma odasında yine alışkanlık haline gelen selfi vardı. Yöneticiler,futbolcular,teknik heyet ve çalışanlar birlikte güzel bir tablo oluşturdu.

 

ARKA ARKAYA MAÇLAR

Amedspor,10 Mart Cuma günü kendi sahasında Fethiyespor’la karşılaşacak. Karşılaşma Seyrantepe Stadı’nda saat 14.30’da başlayacak. 15 Mart Çarşamba günü İstanbul’da saat 15.00’da başlayacak maçta Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Amedspor,İstanbul dönüşünde 19 Mart Pazar günü ise Seyrantepe Stadı’nda saat 14.30’da başlayacak maçta Bucaspor’u ağırlayacak.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2017, 12:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER