FEVZİ İLHALI'DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Spor Toto 3.lig 3. grup takımlarından Diyarbekirspor onursal başkanı Feyzi ilhanlı takım ve taraftarlar için açıklama yaptı.

FEVZİ İLHALI'DAN TEŞEKKÜR MESAJI
 Başkan İlhanlı yaptığı açıklamada “Şampiyonluk hedefi ile çıktığımız yolda normal sezonun tamamlanmasına 9 hafta kala liderin 8 puan gerisindeyiz.Bu hafta lider Afjet Afyonspor’la deplasmanda karşılaşacağız.

Sezonun ilk yarısında Diyarbakır’da oynadığımız maçta 3-0 yenik duruma düştükten sonra 10 kişi kalmamıza rağmen 15 dakikada 3-3’ü yakalamış ve son saniyelerde şanssız bir gol yiyerek 4-3 mağlup olmuştuk.

Cuma günkü maç öncesinde elbette rakibimizin puan ve ev sahibi olma avantajı var.Bunları gözardı etmiyoruz fakat biz de iyi takımımız.Her takımı her yerde yenebilecek güce ve kaliteye sahibiz.

Bu konuda oyuncularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz.Neler yapabileceklerini defalarca gösterdiler.

Takımdan beklentimiz ;Diyarbekirspor’a ve bu kente yakışır mücadeleyi çabayı gösterelim.Sonuç elbette önemli ancak bu forma ve armaya yakışan mücadele hepsinden daha önemlidir.

Taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz.Onlar mutlu olursa biz çok daha mutlu oluruz.Verdikleri destekten dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır.

Takımımıza gösterdikleri yakın ilgi ve destekten dolayı bir kez daha değerli basın yayın kuruluşları ve mensuplarına da teşekkür ediyoruz.”dedi…

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2017, 12:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER