AMEDSPOR'UN TÜM MAÇLARI FİNAL

Spor toto 2.lig beyaz gurubunda şampiyonluk mücedelesi veren Amed Sportif Faaliyetler takımında.lider İstanbulspor ile arasındaki puan farkı 6 çıktı.

AMEDSPOR'UN TÜM MAÇLARI FİNAL
 Diyarbakır ekibinde umut var umutsuzluk yok. Son 9 haftası çok önemli Amed Sf’nin.Geçen haftayı Keçiören gücü maçından 1- 1 lik sonuçla kapatan, Amed Sf bu deplasmanından karlı dönmenin sevincini yaşıyor. Teknik Direktör  Taner Taşkın, inanmışlığın kendilerine geçen hafta puan kazandırdığını belirterek, Deplasmanda  alınacak mağlubiyetten iyidir bir puanla dönebilmek. Amed Sportif Faaliyetler takımı olarak hedefimiz bellidir, sonuna kadar bu hedeften  şaşmayacağız. Lign son 9 haftasında oynayacağımız tüm maçlarımız bizim için çok önemlidir “ dedi.

Amed Sf takımı Teknik direktör Taner Taşkın  nezaretindeki idmanlarını sürdürüyorlar. Talay Tepe’de yapılan idman, koşu ve kültür fizik hareketleriyle başlayıp, topla çeşitli çalışmalar yapıldı. İdmanlar Perşembe günü sabah yapılacak ter idmanıyla sona erecek, futbolcular maç saatine kadar kampa alınacaklar.


AMED SF MAÇLIK PROGRAMI:

10 MART  Cuma  Amed Sf – Fethiyespor   Maç saat 14. 30 da oynanacak

15 Mart Çarşamba günü    Fatih Karagümrük  Amed Sf Maç Saat 15.00 te başlayacak

19 mart Pazar günü    Amed Sf  - Bucaspor, maç saat 14. 30 da başlayacak

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2017, 12:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER