Kılavuz: Gerekli Hassasiyet Gösterilecek

Taraftarlar,tesisler devredilse bile 45 yıllık efsanenin hatıraları olan kupaların korunmasını ve yeni nesillere ulaştırılmasını istiyor.

Kılavuz: Gerekli Hassasiyet Gösterilecek
BÜYÜKŞEHİR’DEN KUPA JESTİ

Başkan Metin Kılavuz,Ali Gaffar Okkan Tesisleri’ni devraldıktan sonra Diyarbakırspor’un şampiyonluk kupaları için mini bir müze boyutunda özel bir bölüm yapacaklarını söyledi. Kılavuz,”Diyarbakırspor’un mazisi bizim mazimizdir. Gerekli hassasiyeti göstereceğiz.” dedi.

‘KİMSENİN ENDİŞESİ OLMASIN’


1993’te dönemin belediye ve Diyarbakırspor Başkanı Turgut Atalay tarafından Diyarbakırspor’a tahsis edilen Ali Gaffar Okkan Tesisleri’ni devralmanın hazırlığını yapan Büyükşehir Belediyespor,kamuoyunun ‘Diyarbakırspor’un şampiyonluk kupaları ne olacak?’ endişesini gidermek için önemli bir adım atıyor. Kulüp Başkanı Metin Kılavuz, Diyarbakırspor’un mazisine sahip çıkarak saygı göstermenin her Diyarbakırlı gibi kendilerine de görev olduğunu belirterek,taraftarlardan bu konuda rahat olmalarını istedi.

‘ÖZEL BÖLÜMDE SAKLI TUTACAĞIZ’


O kupalarda alın teri ve koca bir kentin hatırası olduğunu belirten Kılavuz,”Diyarbakırspor’un 45 yıllık mazisi var. Bu mazide elde edilmiş kupalar ve başarılar var. Saygıdeğer insanların alın teri,başarısı ve tabi ki bu kentin hatıraları var. Onlara sahip çıkmak,saygı göstermek ve korumak bizim için görevdir. Tesisi devraldıktan sonra özel bir yer hazırlayacağız. Kulübü ziyaret eden herkes bunları en güzel şekilde görebilecek. Ayrıca biz bu tesiste kalıcı olmayacağız. İnşaatı devam eden tesislerimiz bittikten sonra buradan çıkacağız.” dedi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2013, 00:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER