Ak Parti Milletvekili Mine Lök Beyaz Çermik'te

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divan Üyesi Mine Lök Beyaz Diyarbakır'ın Çermik ilçesine gelerek taziye ziyaretlerinde bulunduktan sonra sanayi sitesi esnafı ile iftarda...

Ak Parti Milletvekili Mine Lök Beyaz Çermik'te
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divan Üyesi Mine Lök Beyaz Diyarbakır'ın Çermik ilçesine gelerek taziye ziyaretlerinde bulunduktan sonra sanayi sitesi esnafı ile iftarda buluşarak sorun ve sıkıntıları dinledi.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mine Lök Beyaz ilçe girişinde Belediye Başkanı Mehmet Akdağ, AK Parti İlçe Başkanı Murat Kara ve kalabalık bir partili grubu tarafından karşılandı. Milletvekili Mine Lök Beyaz ilçede ilk taziye ziyaretini babası vefat eden eski AK Parti İlçe Başkanı Sait Kaya’ya yaptı. İlçedeki diğer taziyelere de uğrayan Mine Lök Beyaz ve beraberindekiler yakınlarını kaybedenlere başsağlığı dileklerinde bulundu.

Taziye ziyaretlerinin ardından Çermik Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Abdurrahman Kazan’ın verdiği iftar yemeğine katılan Mine Lök Beyaz ve beraberindekiler vatandaşların ve esnafın sorunlarını dinledi. Beyaz ve beraberindekiler daha sonra Çermik ilçesinden Diyarbakır'a hareket etti.

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2013, 10:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER