Ergani İlçesinde Muhtarlarla Kömür Zirvesi

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde merkez mahalle muhtarları, İlçe Kaymakamı Erdinç Yılmaz’la bir araya gelerek bu yıl yapılacak kışlık kömür yardımı konusunda istek ve önerilerini sundu.Kaymakam Erdinç Yılmaz’ı makamında ziyaret eden...

Ergani İlçesinde Muhtarlarla Kömür Zirvesi
Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde merkez mahalle muhtarları, İlçe Kaymakamı Erdinç Yılmaz’la bir araya gelerek bu yıl yapılacak kışlık kömür yardımı konusunda istek ve önerilerini sundu.

Kaymakam Erdinç Yılmaz’ı makamında ziyaret eden merkez mahalle muhtarları, görev alanlarında çalışma yürütürken zaman zaman karşılaştıkları sorunlar ve bu kış için dağıtılması planlanan kömür yardımları konusunda istek ve önerilerini sundu. Vatandaşlara daha verimli hizmet sunabilmek için Kaymakam Yılmaz’ın kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür eden muhtarlar, yapılacak kömür yardımının ihtiyaç sahibi herkesi kapsayacak şekilde uygulanması talebinde bulundu.

Merkez mahalle muhtarlarıyla gerçekleştirilen toplantıda bu kış sezonu için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yapılacak kömür yardımı miktarının geçen yıla göre 3 bin ton arttırılacağını müjdeleyen Kaymakam Yılmaz, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın tamamını kapsayacak şekilde planlama yapmaktayız. Geçen yıl 8 bin ton kömür dağıtmıştık. Bu yıl ise bu miktarı 11 bine çıkarmayı hedefliyoruz. Bu miktarın 5 bin tonu köylere, 6 bin tonu ise ilçe merkezine dağıtılacak. Hava şartları kötüleşmeden biran önce gerekli çalışmaları tamamlayarak kışlık kömür dağıtımına başlayacağız” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2013, 09:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER