Kaymakam Maraşlı Öğretmenlerle Buluştu

Diyarbakır'ın Kulp İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı, ilçede yeni göreve başlayan öğretmenlerle Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Konferans Salonu'nda buluştu.Toplantıda bir açıklama yapan İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı, bu yıl Kulp ilçesine...

Kaymakam Maraşlı Öğretmenlerle Buluştu
Diyarbakır'ın Kulp İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı, ilçede yeni göreve başlayan öğretmenlerle Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Konferans Salonu'nda buluştu.

Toplantıda bir açıklama yapan İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı, bu yıl Kulp ilçesine yeni atanan öğretmenlere başarı dileklerini iletti. Kulplu öğrencilerin eğitiminde öğretmenlerin bilgi ve becerilerinin katkısının büyük olacağını söyleyen Kaymakam Mehmet Maraşlı, "Ayrıca ilçemizde yürütülmekte olan 'En İyi Ben Okuyorum Projesi' ve 'Aile Öğretmenliği Projeleri' için öğretmenlerimizin azami katkı sunmalarını bekliyoruz" dedi.

Kaymakam Maraşlı; daha sonra Kulp ilçesinde daha iyi bir hizmet verebilmesi konusunda öğretmenlerle fikir alış verişinde bulundu. Toplantının bitiminde Kaymakam Mehmet Maraşlı öğretmenlerle bire bir sohbet edip sorunlarını dinledi.

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2013, 16:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER