Kaymakam Sarı Köy Gezilerine Devam Ediyor

Diyarbakır'ın Hani İlçe Kaymakamı Hidayet Sarı, köy gezilerine devam ediyor.İlçeye bağlı Abacılar köyü ve Kuyular beldesine giden Kaymakam Sarı, burada vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Köy ve beldede yaşanan sıkıntılarla...

Kaymakam Sarı Köy Gezilerine Devam Ediyor
Diyarbakır'ın Hani İlçe Kaymakamı Hidayet Sarı, köy gezilerine devam ediyor.

İlçeye bağlı Abacılar köyü ve Kuyular beldesine giden Kaymakam Sarı, burada vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Köy ve beldede yaşanan sıkıntılarla yakından ilgilenen Kaymakam Sarı, yapılan çalışmalar hakkında köy muhtarından bilgi aldı. Kaymakam Sarı, vatandaşa en güzel hizmeti verebilmek için gayret göstereceklerini, köylerde yaşanan sorunların ancak zamanla ve el birliğiyle çözülebileceğini kaydetti. Köy gezilerini 2014 yılında da sürdüreceklerini kaydeden Kaymakam Sarı, "Yerimizde oturup rutin işlerle uğraşacağımıza, köylerimizi dolaşıp muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarına çare bulmaya çalışıyoruz. Vatandaşların devletin şefkat elinin daima yanlarında hissetmelerini istiyorum" dedi.

Köy kahvesinde gençlerle de bir araya gelen Kaymakam Sarı, gençlerle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Kaymakam Sarı’nın Abacılar köyü ve Kuyular beldesine yaptığı gezi ve incelemelerine İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ersin Aslan eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2014, 11:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER