HASTANE DE KIYIM MI VAR?

Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden de patlak veren, Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşanan istifa depremi kamuoyunda ‘Hastane de kıyım mı var?’ sorularını akıllara getiriyor.

HASTANE DE KIYIM MI VAR?
 HASTANE DE KIYIM MI VAR?  (ÖZEL HABER)

Ahmet BEŞENK

Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden de patlak veren, Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşanan istifa depremi kamuoyunda ‘Hastane de kıyım mı var?’ sorularını akıllara getiriyor. Hastanelerde çalışan birçok kişi, hastaneyi yeni devir alan Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Sekreteri İbrahim Uygun ve ekibinin kendilerinden istifalarını istediklerini hatta buna zorlandıklarını iddia ettiler.

Sürekli arızalanan asansörleri gibi devamlı ekip değiştiren Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Sekreterinin değişmesi ile birlikte kadroda istifa taleplerinin arttığı iddia edildi.

İstifa talepleri ile ilgili yazıların sosyal paylaşım sitesi Twiter üzerinden paylaşması ile patlak veren iddiaların önümüzdeki günlerde detayları ile açıklanması bekleniyor.

İstifa depremi ile sarsılan Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Genel Sekreteri İbrahim Uygun, yapılan telefon görüşmesinde yöneltilen iddiaları yanıtlayamayacağını, daha sonra şahsen bir açıklama yapabileceğini belirtti.

Malzeme olmadığı gerekçesi ile Skolyoz hastalarının ameliyatlarının gerçekleştirilmediği Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşananların cevabı kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.

Bilindiği üzere Ortadoğu’nun sağlık üssü iddiası ile açılışı gerçekleştirilen Eğitim ve Araştırma Hastanesi Asansör, ısınma, drenaj kanalının olmaması, projede var olan ama yapılmayan alanlar, bozuk jeneratör, çalışmayan yangın sistemi ve otopsi odasının bulunmamasıyla birlikte çalınan alüminyum bacalar gibi daha birçok skandal konu ile gündeme gelmişti.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2014, 18:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER