Dr. Recep Güzel'e Yapılan Bıçaklı Saldırıyla İlgili açıklama

Dr. Recep Güzel'e Yapılan Bıçaklı Saldırıyla İlgili açıklama

Dr. Recep Güzel'e Yapılan Bıçaklı Saldırıyla İlgili açıklama

Kamuoyuna

Çarşamba, 09 Ekim 2013  Diyarbakır'da Doktora Bıçaklı Saldırı Girişimi İle ilgili değerli yardımsever hocamız Kbb. uzmanı sn dr Recep Güzel beye yapılan saldırı nedeniyle saldıran şahıs bugün Diyarbakır Tabipler Odasında saat 14-00 da yaptığı saldırıdan dolayı özür dileyecek siz değerli basın mensuplarımıza bir duyurumuzdur.

Devlet Hastanesi'nde görevli bir doktora bıçaklı saldırı girişiminde bulunan 1 kişi gözaltına alındı

Diyarbakır Devlet Hastanesi'nde görevli Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Recep Güzel'e, sevk kağıdı nedeniyle bir hasta yakını ile arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşünce bıçaklı saldırı girişiminde bulunuldu. Bıçaklı saldırı girişiminde bulunan hasta yakını gözaltına alınırken, Güzel'in şikâyetçi olması üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Dr. Güzel, yaptığı açıklamada, geçen hafta başvuran bir kişinin çocuğuna sevk kağıdı almak istediğini, ancak sıra beklemek istemeyen hasta yakınının sorun çıkardığını söyledi.

Hasta yakınının güvenlik görevlisi ile tartışmaya başladığını kaydeden Güzel, "Ben araya girince, dönüp 'Sizi boşuna öldürmüyorlar' diye bağırarak, ayrıldı. Bugün yine aynı hasta yakını geldi. Tekrar sorun çıkardı ve bıçağını çıkararak üzerime  doğru yürümeye başladı. Yaşanan boğuşma sonucu güvenlik görevlisi ile onu etkisiz hale getirdik. Boğuşma sırasında omuzum incindi. Hasta yakını gözaltına alındı. Ben de şikâyetçiyim" diye konuştu. -

 

Adres-

Tabipler Odası Mimar Sinan cad.İnka 4 apt.2/6 Levent lojmanları karşısı

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2014, 08:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER