ABDURRAHMAN KURT AK PARTİ İÇİN BÜYÜK KAYIP

Akparti aday listeleri açıklandıktan sonra istifa eden ve şuana kadar herhangi bir açıklama yapmayan Abdurrahman Kurt'un durumu netlik kazanmadı.

ABDURRAHMAN KURT AK PARTİ İÇİN BÜYÜK KAYIP
 Bölgede dürüstlüğü ciddiyeti ve objektif siyaseti nedeniyle çok sevilen Akparti Diyarbakır eski millet vekili Kurt'un Adaylıktan çekilmesi özellikle Diyarbakır'da Akpartiye Gönül vermiş herkesi üzüyor. Milletvekili olmadığı Dönemde Akil insanlar heyetinde sürece katkılar sunan ve Akpartiye hizmet eden Abdurrahman Kurt'un nasıl bir karar vereceği merak konusu. Özellikle halk Arasında yapılan değerlendirmelerde Kurt listede 1 veya 2. Sırada olması gerekirken partiye ve çözüm sürecine hiçbir katkısı olmamış isimlerin listede yer alması Alpartili seçmenleride rahatsız ediyor. 16 Nisan'a kadar netleşecek olan listelerde herhangi bir değişiklik olup olmayacağı merak konusu.

Kurt Bölgede Çok Seviliyor

Gerek milletvekili olduğu dönemde gerekse meclis dışında Akil insanlar heyetinde vermiş olduğu Barış ve çözüm Mücadelesi nedeniyle Kürt seçmenler Tarafından çok sevilen Abdurrahman Kurt Katıldığı televizyon programlarında ve sempozyumlarda çözüm sürecinin ve Barış'ın sağlanması adına çok büyük katkılar sunmuştu. O nedenle vekillik döneminde de TRT ŞEŞ'in açılmasına öncülük etmiş ve Demokratikleşme adına daha bir çok adımın atılması için mücadele etmişti.
Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2015, 16:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER