Başbakan Erdoğan'ın Şanlıurfa konuşması

Başbakan Erdoğan, AK Parti Şanlıurfa mitinginde halka hitap ediyor.

Başbakan Erdoğan'ın Şanlıurfa konuşması
 Yerel seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa'da bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partililere seslendi. Mitingte konuşan Erdoğan, Said Nursi'nin ismini kullanmayan Fethullah Gülen'e yüklendi.
"PENSİLVANYA'DAKİ ZAT SAİD NURSİ'NİN ADINI AĞZINA ALAMAZ"
"Said-i Nursi'ye en ağır zulmü yapan CHP zihniyetiyle Pensilvanya'daki zat birlikte hareket ediyorlar. Pensilvanya'daki zat Said Nursi ismini ağzına almaz. Son zamanlarda Piri Mugan der. Pensilvanya'daki zat, Kürt olduğu için Said Nursi'den uzak kaldığını bizzat kendisi ifade eden bir zattır."

ERDOĞAN'IN URFA KONUŞMASI
Güneydoğu'daki şehirlerimiz yıllarca hizmetten uzak kaldı buralara yol, okul, hastane yapılmadı. Şu ana kadar Şanlıurfa'ya 18 Katrilyon yatırım yapıldı.


ÇÖZÜM SÜRECİNE CANIMIZI KOYDUK
Çözüm sürecini demokratik yollarla çözmeye karar verdik, her türlü engellemeye karşı azimle devam ettik. Bu yola canımızı koyduk bu acı meseleyi mutlaka çözeceğiz.

-Terör sorununu çözmeyelim diye partimizi kapatmaya kalktılar ama başaramadılar. Yolumuza dimdik devam ettik.

-Biz kanı durdurmak, annelerin gözyaşını dindirmek için uğraşırken, onlar Oslo sürecini sabote etmek istediler. MİT Müsteşarı'nı tutuklamak istediler.

-Bir dershane meselesi çıkarttılar, 17 Aralık süreciyle çözüm sürecisini baltalamak istediler, arkasında Pensilvanya var.

-Terör sorununu çözmeyelim diye partimizi kapatmaya kalktılar ama başaramadılar. Yolumuza dimdik devam ettik.

-Pensilvanya'daki zat ve maşaları yargı ve emniyet içinde de örgütlenmiş. Çözüm sürecinden rahatsız oldular.

-Said-i Nursi'yi esir etmek isteyen CHP zihniyeti, ölüsüne bile tahammül edemedi. Şimdi CHP ve Pelsinvanya el ele kol kola darbe tuzaklarına girişiyorlar.
Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2014, 15:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER