Ender Budak, Bismil'den Aday Adayı

AK Parti Bismil Belediye Başkan Adaylığını açıklayan Budak, Aday adaylık başvurusunu bugün gerçekleştirdi.

Ender Budak, Bismil'den Aday Adayı
AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ender Budak Adaylık Başvurusunu Yaptı AK Parti Bismil Belediye Başkan aday adayı İşadamı, gazeteci, yazar Ender Budak sevenleriyle parti binasına giderek adaylık başvurusunu yaptı.

Budak, AK Parti il binasına kadar sevenleri eşliğinde giderek adaylık başvurusunu gerçekleştirdi. İşadamı gazeteci yazar Ender Budak AK Parti İl binasına geçerek başvuru dosyasını AK Parti İl Başkanı Aydın Altaç’a teslim etti. AK Parti İl Başkanı Aydın Altaç’a evraklarını teslim eden Budak, Bismil’e hizmet etmek için belediye başkanlığı aday adayı olduğunu ifade ederek şu şekilde konuştu; “Rabbim doğup büyüdüğüm ilçeye hizmet etmek nasip eylesin hayırlısı olur inşallah ben ve bana destek olan dostlarım ve sevenlerim ile birlikte bu süreçte partime ilk günden bugüne kadar hizmetlerimiz devam ediyor etmeye de devam edecek. Bir Bismilli olarak bu yola baş koyduk ben her zaman dediğim şeyi söylüyorum kalbi bismil ile atan herkesin destegini bekliyorum aday adaylık sonucu ne olursa olsun ben partime hizmet etmeye devam edeceğim. İlçeme sevenlerime layık bir insan olmak için bu güne kadar çok mücadele verdik ak parti gibi gecmiş temiz olan bir aileni ferdi olarak kendim bu parti ile siyasetin içinde buldum Burdan tüm sevenlerime söz veriyorum Bismil’i ve AK Parti’ye ve aileme söz veriyorum. Süreç hayırlı olur umarım biz başvurumuza yaptık bundan sonra tüm sevenlerim ile birlikte çalışmalarımız daha sıkı tutup partimizin karar organlarından gelecek yetki doğrultusunda devam edeceğiz saygı ve sevgilerimi iletirim tüm dostlara” dedi.

Ender Budak kimdir?


1972 tarihinde Bismil Aralık köyünde doğdu. Bismil çok proğramlı liseyi bitirdikkten sonra futbol hayatına 10 yıl prefosonel devam etti. Daha sonra ticari hayata atılan, Budak bir süre tv ve gazete spor yorumculuğu yaptı. Daha sonra internet sitesi olan www.diyardanhaber.com.tr ‘yi kurdu, aynı zamanda köşe yazarlığı yaptı. Bismil’de tanınmış Budak ailesinin bir ferdi olan Ender Budak geniş bir aile yapısının sorumluluğunun bilincin de olan biri olarak Bismil’e hizmet için bu yola girdi.
Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2013, 01:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet çiçek
mehmet çiçek - 11 yıl Önce

valla ben akp oy vermemişim vermem ama h kemal arslan olsa canla başla çalışacam ona

SIRADAKİ HABER