AMEDSPOR BOZGUNA UĞRADI

Amedspor,kendi saha ve seyircisi önünde bozguna uğradı.Hacettepespor’a 5-2 yenilerek hem liderliği hem de iç sahadaki yenilmezliğini kaybetti. Amedspor’da Deniz Naki,konuk takımda ise Berat kırmızı kart gördü.

AMEDSPOR BOZGUNA UĞRADI
 Amedspor,kendi saha ve seyircisi önünde bozguna uğradı.Hacettepespor’a 5-2 yenilerek   hem liderliği hem de iç sahadaki yenilmezliğini kaybetti. Amedspor’da Deniz Naki,konuk takımda ise Berat kırmızı kart gördü.

 

KENDİ EVİNDE HAFTANIN ŞOKUNU YAŞADI

 

2.Lig Beyaz Grup’ta haftaya lider giren   Amedspor  büyük şok yaşadı. 5 gollü yenilgi alarak böylece 1 hafta içinde oynadığı 3 maçta 10 gol yemiş oldu.

 

 Amedspor,kendi sahasında ağırladığı ligin alt sıralarındaki Hacettepespor’a 5-2 gibi farklı skorla yenilerek hem liderliği kaptırdı,hem de bu sezon ilk kez sahasında kaybetti. Son olarak 3 Mart 2010 tarihinde Kırıkkalespor’a 5-2 yenilen Amedspor,tam 7 yıl sonra kendi sahasında 5 gol yemenin acısını da yaşadı. Beklenmedik bu sonuç taraftarların tepkisine neden oldu. Taraftarların bir bölümü 3-0’dan sonra tribünleri terk etti.

 

DENİZ NAKİ’DEN GEREKSİZ KIRMIZI KART

 

Kırmızı kart gören Deniz Naki,Amedspor’un yaklaşık 60 dakika 10 kişi oynamasına neden olurken,konuk takım ise Berat’ın kırmızı kart görmesiyle yaklaşık 40 dakika 10 kişi oynamak zorunda kaldı.

 

Sezonun en kötü futbolunu oynayan Amedspor, 5 gol yemenin yanı sıra bir o kadar da pozisyon verdi. Ayrıca  konuk takımın 2 şutu direkten döndü.

 

Hacettepespor her iki yarıda da fırtına gibi esti. 21.dakikada Noyan’ın yaklaşık 25 metreden çektiği sert şutta top kaleci Kazım’ın müdahalesine rağmen ağlara gitti :0-1.

 

ERKEN GOLLERLE ŞOKA GİRDİ

 

28.dakikada fark 2’ye çıktı. Ceza yayı üzerinde kazanılan serbest vuruşta Abdullah topu nefis vuruşla ağlara yolladı :0-2.

 

37.dakikada yerde yatan Hacettepespor kalecisi Yasin’le tartışan Deniz Naki,küfür ettiği gerekçesiyle kırmızı kart görünce Amedspor 10 kişi kaldı.

53.dakikada Abdullah Çetin’e faül yapan Berat çift sarıdan kırmızı kart görünce konuk takım da 10 kişi kaldı.

 

HACETTEPE ADETA ŞOV YAPTI

 

59.dakikada Hacettepespor’un ani atağında kaleci ile karşı karşıya kalan Abdullah’ın şutunda top direkten döndü.

 

64.dakikada Sıddık’ın pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Şehmuz’un vuruşunda savunma topu çizgiden çıkardı.

 

69.dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Noyan’ın vuruşunda top auta çıkarken,70.dakikada Mehmet Bektaş’ın vuruşunda top savunmadan döndü ve pozisyonu iyi takip eden günün yıldızlarından Abdullah farkı 3’e çıkardı :0-3.

 

21 GİYEN ABDULLAH’TAN RESİTAL

 

72.dakikada Hacettepespor’lu Abdullah’ın şutunda top bir kez daha direkten döndü.

76.dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Yusuf’un ‘al da at’ dercesine verdiği pasta Noyan,kendisinin ikinci ve takımının 4.golünü attı :0-4.

 

88.dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Sıdık skoru 1-4,1 dakika sonra kaleci ile karşı karşıya kalan Şehmuz ise 2-4’e çevirdi.

 

90+1.dakikada Yusuf’un ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Onur skoru ilan etti :2-5.

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2016, 18:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER