AMEDSPOR’DA DÜŞÜŞÜN NEDENLERİ

TRT Kurdi’de ekrana gelen ‘Futbola Hereme Taybet’ programında Amedspor’un kötü gidişatı değerlendirildi. Takım kaptanı Şehmuz Özer,son haftalarda kötü futbol oynayarak mağlup olduklarını dile getirerek taraftarlardan özür diledi.

AMEDSPOR’DA DÜŞÜŞÜN NEDENLERİ
 TRT Kurdi’de ekrana gelen ‘Futbola Hereme Taybet’ programında Amedspor’un kötü gidişatı değerlendirildi. Takım kaptanı Şehmuz Özer,son haftalarda kötü futbol oynayarak mağlup olduklarını dile getirerek taraftarlardan özür diledi.

 

 

ŞAMPİYONLUK HAVASINA GİRMİŞKEN…

2.Lig Beyaz Grup’ta son 4 maçın 3’ünü kaybederek liderliği kaybeden  Amedspor’da son haftalarda yaşanan düşüş şampiyonluk için havaya giren camiada buz etkisi yarattı.

 Son olarak ligin alt sıralarında yer alan Hacettepespor’a kendi sahasında 5-2 gibi farklı sonuçla yenilerek bu sezon ilk kez üst üste 3 resmi maçtan yenilgiyle ayrılan

Amedspor’da moral çöküşü de yaşanıyor. Camia,kötü gidişatın nedenlerini ve yeniden çıkışa geçmek için yapılması gerekenleri değerlendirirken,takımın Hacettepespor maçında dağınık görüntü sergilemesi dikkatlerden kaçmadı.

 

SON 4 MAÇTA 11 GOL YEDİ

Son 4 maçın 3’ünü yitiren Amedspor,bu süreçteki tek galibiyetini evinde Sivas Belediyespor’u 2-1 yenerek alırken,deplasmanda Kocaeli Birlikspor’a 1-0,Pendikspor’a 3-0 ve evinde de Hacettepespor’a 5-2 yenilmekten kurtulamadı. Gol atmakta zorlanan Amedspor’un en önemli sorunlarından biri fazla gol yemesi oldu. Son 4 maçta kalesinde 11 gol gören Amedspor’un savunmada yaşadığı sıkıntı da dikkat çekiyor. Takım hem çok gol yiyor,hem de rakip takımlara fazla pozisyon veriyor.

 

KÖTÜ GİDİŞAT TRT KURDİ’DE ELE ALINDI

TRT Kurdi’de yayınlanan ‘Futbola Hereme Taybet’ programında Amedspor’un son haftalarda yaşadığı düşüş ele alındı,yapılan değerlendirmelerde takımın hem kötü sonuçlar aldığı,hem de istenen futbolu sergileyemediğine vurgu yapıldı.

Hacettepespor maçında kırmızı kart görerek takımı 10 kişi bırakan Deniz Naki’nin de eleştirildiği programda takımın kadrosunun şampiyonluk için yetersiz olduğu ve devre arasında mutlaka 3-4 nokta takviye yapılması gerektiğine dikkat çekilerek yaşanan maddi sorunların da çözülmesi gerektiği kaydedildi. Programa mesajlarla katılan sporseverler de takımın kötü performansından duydukları hoşnutsuzluğu dile getirdi.

 

KAPTAN ŞEHMUZ TARAFTARDAN ÖZÜR DİLEDİ

Programa röportaj veren takım kaptanı Şehmuz Özer,son haftalarda hem kötü oynadıklarını hem de takımın hedef ve kimliğine yakışmayan sonuçlar aldıklarını dile getirerek öz eleştiride bulundu.

 Kötü gidişat için taraftarlardan özür dileyen tecrübeli futbolcu,”Kötü bir süreç yaşıyoruz. Son haftalarda kötü sonuçlar almanın yanında kötü oynuyoruz. Hacettepespor maçında da çok kötüydük. Doğrusu biz de kendimizi tanıyamadık. Amedspor bu olamaz ve bu gidişatı durduracağız. Tekrar ayağa kalkarak hedeflerimize doğru yürüyeceğiz. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Bize inanmalarını istiyoruz,bu takım onları tekrar mutlu edecektir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2016, 13:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER