Atınca coşuyor, yiyince çöküyor

Diyarbakırspor A.Ş,öne geçtiği 6 maçı da kazanırken,geriye düştüğü 4 maçta ise 3 yenilgi ve 1 beraberlik aldı. İlk golü yediği maçları çeviremeyen Yeşil-Kırmızılı takım,ilk golü attığı 6 maçın 5’ini ise farklı skorlarla kazandı.

Atınca coşuyor, yiyince çöküyor
 YETER Kİ İLK GOLÜ BULSUN !

Attığı 23 golle 3.Lig 3.Grubun en fazla gol atan 3 takımından biri olan Diyarbakırspor A.Ş (Y.Diyarbakırspor),kalesinde gördüğü 6 golle de grubun an az gol yiyen takımı. 6 galibiyetin tamamını ilk golü atarak öne geçtiği maçlarda alan Yeşil-Kırmızılı takım, bu galibiyetlerin 4’ünü 4 farklı ,1’ini 3 farklı ve 1’ini de tek farklı skorla elde etti. Kendi sahasında Arsinspor ve Bafraspor’u 4-0,Kayseri Şekerspor’u 4-1 yenerken,deplasmanda Kocaelispor’u 5-1 ,Anadolu Üsküdar’ı 4-0 ve Ankara Şekerspor’u da 1-0’la geçti.

3 YENİLGİ DE 1-0’LA GELDİ

İlk golü yediği yani yenik duruma düştüğü maçlarda ise galibiyet alamadı. Bu maçlarda kendi sahasında Vanspor ve Yozgatspor’a 1-0,deplasmanda da Ayvalıkgücü’ne 1-0 yenilerek 3 yenilgiyi de aynı skorlarla aldı. Yenik duruma düştükten sonra gol bularak berabere kaldığı tek maç ise kendi sahasında 1-1 berabere kaldığı Denizli Belediyespor oldu.

12 maçın 2’sini 0-0’lık sonuçlarla tamamlayan Yeşil-Kırmızılı takım,bu maçlarda deplasmanda Keçiörengücü ve Gölcükspor’la yenişemedi. 12 maçın 6’sında gol yemezken,5 maçta da gol atma başarısını gösteremedi.

KIRIKHANSPOR’U HAFİFE ALMAYIN!

Önceki gün oynanan 12.hafta maçlarında Bafraspor’u 4-0 yenerek zirve takibini sürdüren Diyarbakırspor A.Ş’de gözler Pazar günü yine Diyarbakır’da oynanacak Kırıkhanspor maçına çevrildi. Atilla ve Emrah’ın cezalarını tamamlaması sevindirirken,maçın hazırlıklarına ara verilmeden başlandı.

Kırıkhanspor’un kendi sahasında 2-1 yenildiği Keçiörengücü maçını izleyen antrenör Yılmaz Dağ,rakibin kesinlikle hafife alınmaması gerektiğini söyledi. Rakiple ilgili bilgileri teknik patron Namık Altunsoy’a veren Dağ,Kırıkhanspor’un 6 puanlı takım olarak görülmemesi gerektiğini,aksine dirençli, iyi kadrosu olan ve iyi futbol oynayan ancak sadece sonuca gidemeyen bir takım olduğuna dikkat çekti. Rakibi hafife almaları halinde bunun bedelini ağır ödeyebilecekleri uyarısında bulunan Dağ,önemli uyarılarda bulundu.

DİYARBAKIR SÖZ GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2013, 13:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER