Bağlar Belediyesi Çocukları Sporla Tanıştırmaya Devam Ediyor

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 7 yıl önce belediye tarafından kurulan Bağlar Belediyespor, yeni başarılarla göz kamaştırıyor. Erkek Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele eden Bağlar Belediyesi Erkek Basketbol takımı, lig maçlarına devam...

Bağlar Belediyesi Çocukları Sporla Tanıştırmaya Devam Ediyor
Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 7 yıl önce belediye tarafından kurulan Bağlar Belediyespor, yeni başarılarla göz kamaştırıyor. Erkek Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele eden Bağlar Belediyesi Erkek Basketbol takımı, lig maçlarına devam ederken, yeni bir alt yapı çalışması da başlattı.

Erkek Bölgesel Basketbol Ligi'nin 9. gurubunda mücadelesini sürdüren Bağlar Belediyesi Erkek Basketbol takımı, maçlarının yanı sıra Bağlarlı gençlere dönük yeni bir alt yapı atağı başlattı. Bağlar Belediyesi Erkek Basketbol Takımı Antrenörü Özgür Büyük, bölgesel lig maçlarına devam ettiklerini belirterek, “Bağlar ilçe sınırları içerisinde bulunan okulları gezerek sporcu çocuklarımızı topluyoruz. Bağlar gençlerinden kurulu bir takım oluşturduk.” dedi.

Bağlar’ın genç ve çocukları için spor salonuna geliş-dönüş dahil tüm imkanları sağladıklarını söyleyen Büyük, “Çocuklarımızdan tek bir beklentimiz var, o da Bağlar Basketbol takımının üst yapısında oynayabilecek kapasiteye gelmeleridir. Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) öncelikli amacımız bulunduğumuz 9. Grupta ilk 3’e girerek 3. Lige çıkmaktır. 6 takımın oluşturulacağı 3. Lig’de de ilk dörde girip final grubuna kalmaktır. Tüm zorlukların üstesinden gelebilmek için Başkanımız Yüksel Baran başta olmak üzere eş başkanlarımız Sema Koç ve Sebahattin Kızılkan’a çok teşekkür ederim. Bize çok büyük destekleri oldu” şeklinde konuştu.

Bölgesel lig maçları kapsamında son olarak Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Basketbol takımını 29 sayı farkla yendiklerini dile getiren Büyük, “Bu hafta kendi sahamızda Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin takımı ile oynadık. Maçta galip gelerek ilk yarıyı tamamladık. İlk yarıda istediğimiz yerde sayılırız. Önümüzdeki hafta deplasmanda ikinci yarıya başlayacağız. Bundan sonraki amacımız karşımıza çıkan tüm takımları yenerek iyi bir dereceyle bir üst tura yükselmektir” diye konuştu.

Bağlarlı ailelere çağrıda bulunan Büyük, “Bağlar Belediyesi olarak gençlerimizi, çocuklarımızı spora davet ediyoruz. Basketbolda ülke ve uluslar arası alanda ses yapan bir belediyeyiz. Bağlarlı tüm çocuklarımızı bünyemize katmak istiyoruz. Bağlar Belediyesi ailesine girmek isteyen herkese kapımız açıktır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2013, 21:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER