Taraftarlar Sahayı Temizleyecek

İl valisi Cahit Kıraç'ın başta Atatürk Stadı olmak üzere şehirdeki tüm spor tesislerinin kardan temizlenmesi konusunda talimat vermesiyle çalışmalar başlatıldı. Sabah saatlerinde temizlenmeye başlanan stadyumun pazar günkü karşışlamaya yetişeceği bildirildi.

Taraftarlar Sahayı Temizleyecek
Çarşamba günü M.Yılmaz Bay'ın sunduğu Spor Extra programında ele alınan ve sitemizden de haberini yaptığımız Atatürk Stadyumunda ki kar temizleme çalışmalarının başlamaması haberi dikkate alındı. İl valisi Cahit Kıraç'ın başta Atatürk Stadı olmak üzere şehirdeki tüm spor tesislerinin kardan temizlenmesi konusunda talimat vermesiyle çalışmalar başlatıldı. Sabah saatlerinde temizlenmeye başlanan stadyumun pazar günkü karşışlamaya yetişeceği bildirildi.

Şenyiğit'ten Çağrı

Diyarbakırspor'da As Başkan Şeyhmus Şenyiğit, Stadyum çalışmalarına katılmak için herkesi yarın saat 12:00 ' da Diyarbakır Atatürk Stadyumuna davet etti. Bu tür çalışmaların el birliği ile daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulacağını ifade eden Şenyiğit;" Biz bu memleketin her kademesinde hizmete hazırız dedik. Yeri geldi kulüp binasını temizledik, yeri geldi takıma su taşıdık. Şimdi yağan kar yağışı nedeniyle stadyumu temizleme çalışmalarına katılacağız. El birliğiyle buralara geldik. El birliğiyle bu bayrağı daha da ileriye taşıyacağız. Pazar günkü maç için temizleme çalışmalarına katılacağız. Saat 14:00 ' da herkesi Atatürk Stadyum'una bekliyoruz" dedi

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2013, 12:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER