Jandarmadan Öğrencilere Şefkat Eli

Diyarbakır’ın Kulp ilçesine bağlı Hamzalı Köyü Eski Çöl İlköğretim Okulu'nun bozuk ve çamurlu yolu jandarma ekipleri tarafından onarıldı.Eski Çöl İlköğretim Okul binasına giden yolun çamurlu olması sebebiyle öğrencilerin büyük...

Jandarmadan Öğrencilere Şefkat Eli
Diyarbakır’ın Kulp ilçesine bağlı Hamzalı Köyü Eski Çöl İlköğretim Okulu'nun bozuk ve çamurlu yolu jandarma ekipleri tarafından onarıldı.

Eski Çöl İlköğretim Okul binasına giden yolun çamurlu olması sebebiyle öğrencilerin büyük sıkıntılar çektiklerini duyan Kulp İlçe Jandarma Komutanlığı kendi imkanlarıyla yaklaşık olarak 200 metre civarındaki okul yoluna mıcır döktürerek, çocukların okula ve evlerine geliş gidişlerinde büyük bir kolaylık sağladı. Öğrenciler ve öğretmenler, yapılan bu çalışma hakkında memnuniyetlerini dile getirirdi. Öğrenciler, "Daha önce çamur ve su birikintileri sebebiyle büyük sıkıntı çekiyorduk. Gidiş gelişler sırasında çoğu arkadaşımız ıslanıyor ve hastalanıyordu. Bu çalışma sayesinde artık biz çamurdan kurtulduk ve artık rahat bir şekilde okula gidip gelebiliyoruz asker ağabeylerimize bizi çamurdan kurtardıkları için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Ayrıca yeni yapılan Çöl İlköğretim Okul binasına ait jeneratörün etrafının açık olması sebebiyle öğrencilere ve çevreye karşı oluşturabileceği tehlikeler nedeniyle, Kulp İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından jeneratörün etrafı tel örgü ile muhafaza edilerek daha güvenli bir hale getirildi.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2013, 09:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER