Zelal Baturay’dan büyük başarı…

Geçen hafta Azarbeycan’ın Başkenti Bakü’de U-19 Milli takımda forma giymeye hak kazanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor kadın futbol takımımızın...

Zelal Baturay’dan büyük başarı…
Geçen hafta Azarbeycan’ın Başkenti Bakü’de U-19 Milli takımda forma giymeye hak kazanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor kadın futbol takımımızın forvet oyuncusu  Zelal Baturay Bakü’de oynanan U19 Milli takım karşılaşmaların tümünde ilk 18’e girerek Diyarbakır ve Büyükşehir Belediyesporumuzu temsil etti. Azerbeycan U 19 Kadın Milli takımı karşısında İlk 11 de forma şansı bulan Zelal Baturay 85.dakika boyunca oyunda üstün bir oyun sergileyen ‘’Baturay Milli takım hocaları tarafından Zelal’in oyununu göze hoş gelen teknik becerisini beğenerek ileriki dönemlerde kendisinden faydalanacaklarının ışığını verdi. 
 
Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor kulüp Başkanımız Av.Metin Kılavuz, Zelal Baturay’ın 
sayesinde bir kez daha mutlu olduk. Bizler açısından büyük bir başarıdır” dedi. “Spor, barışa ve kardeşliğe vesile olmalıdır, milliyetçiliği barındırmamalıdır” diyen Kılavuz, “Sporu tanımlarken diyoruz ki; eril anlayışı olabildiğince azaltmamız gerekiyor. Bu yönüyle kadının özellikle sporda yer alması hem toplum açısından hem bizim açımızdan önemlidir” dedi. 

Kadın futbolcumuz Zelal Baturay ve Antrenörümüz Filiz Atay’ı emeklerinden dolayı kutlayan
Kılavuz, “Gerçekten ciddi bir emektir. Ben inanıyorum ki bu başarılar ve azim devam edecektir” diye konuştu.

Ayrıca Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor 2.Lig kadın futbol takımımız kendi saha ve 
seyircisi önünde karşılaştığı Şanlıurfa Gençlik spor müsabakasına 12-0 gibi net bir skor ile galip gelen takımımızın 8 golünü futbolcumuz Zelal Baturay atarak erişilmesi zor başarılara imza attı.
Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2013, 09:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER