Belediyesporumuz karlar altında neşeli antrenman

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesporumuz, Alanyaspor maçının hazırlıklarına, Zirai Araştırma Tesislerinde bugün öğle saatlerinde kar yağışı altında ve karla kaplı bir zeminde yaptığı antrenmanla devam etti.

Belediyesporumuz karlar altında neşeli antrenman
 Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Alanyaspor maçının hazırlıklarına, Zirai Araştırma Tesislerinde bugün öğle saatlerinde kar yağışı altında ve karla kaplı bir zeminde yaptığı antrenmanla devam etti. Antrenman sonrasında, futbolcularımızın neşeli hali kartopu savaşına sahne oldu. 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Turhan Özyazanlar yönetiminde 
Ziarai Araştırma sahasında saat 13.00’de başlayan antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan basına kapalı antrenman, top kapma ve pas çalışmalarının ardından çift kale maçla sona erdi.

Antrenman bitti kartopu savaşı başladı

Çift kale maçın tamamlanmasının ardından oyuncularımız arasında kartopu savaşı başladı. 
Alanyaspor maçı hazırlıkları 13 Aralık Cuma günü Şilbe Belediyespor Tesisleri’nde yapılacak antrenmanla tamamlanacak. Saat 13.30’da başlayacak ve basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek bu antrenmanın ardından takım tesislerde kampa girecek.

Ayrıca 14 Aralık Cumartesi günü hava şartlarının kar yağışı devam edişi durumunda 
temsilcimiz karayolu ile Antalya ili Alanya ilçesine geçerek Pazar günü oynanacak Alanyaspor karşılaşmasını konaklayacağı otelde kampa girerek bekleyecek.
Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2013, 17:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER