Başbakan’dan Diyar’a Destek Sözü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan Diyarbakırspor A.Ş’ye destek sözü. Erdoğan, kendisini havaalanında karşılamaya gelen kulüp yöneticileri ve taraftar temsilcileriyle görüştü.

Başbakan’dan Diyar’a Destek Sözü
Başkanvekili Mehmethan Akan ve Asbaşkan ŞeyhmusŞenyiğit ile Dernekler Birliği Başkanı Ramazan Tugay,tribün liderleri Orhan Tuma ve Fırat Güneş,havaalanında Erdoğan’la görüşerek Yeni Diyarbakırspor ve Diyarbakırspor’un tek çatı altına girerek Diyarbakırspor A.Ş’yi oluşturma süreci hakkında bilgi verdi. Erdoğan’a Diyarbakırspor kaşkolu ve forması hediye edildi. Görüşmede TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Diyarbakırlı TFF Asbaşkanı Edip Eren de yer aldı.

TESİSLEŞME İÇİN DESTEK

Diyarbakırspor’un borçsuz hale gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Erdoğan, maddi kaynak yaratma ve tesisleşme konusunda söz verdi. Başkanvekili Akan ve taraftar temsilcileri, bu bölge için en büyük projenin barış süreci olduğunu dile getirerek,özellikle tesisleşme konusunda atılımlar yapılması halinde Diyarbakırspor’un kısa sürede hak ettiği yere geleceğine dikkat çekerek bu konuda destek talep ettiler.
Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2013, 13:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER