BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, NAZİLLİ BELEDİYESPOR’A KİLİTLENDİ

Spor toto 2.lig kırmızı grubundaki Diyarbakır temsilcisi olan Diyarbakır Büyükşehir belediyespor Pazar günü deplasmanda oynayaacğı Nasilli Belediyespor maçına kilitlendi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, NAZİLLİ BELEDİYESPOR’A KİLİTLENDİ
 Geçen haftayı sahasında oynadığı  farklı  Kırklareli galibiyetiyle kapatıp büyük moral bulan Diyarbakır Büyükşehir belediyespor,kendi tesislerinde yaptığı hazırlıkları tamamladı.Yeşil – Kırmızılı ekip son idmanında 5’e 2 top kampa ile teknik ve taktık ağırlıklı çalışmalar yaptı. Bu ve önceki idmanda sakatlığı süren Ercan çapar düz koşu yaptı.

Teknik Direktör  İsmet Taşdemir, geçen haftaki maçta ortaya konulan futbolun kendisini çok memnun ettiğini belirten Taşdemir, hedeflerinin  bu iyi oyunlarını Nazili Belediyespr maçındada tekrarlamak olduğunu belirterek, “ Bu maçımız  bizim açımızdan büyük önem taşıyor. Play off hedefi için son derece önemli. Her maç bizim adımıza yeni kazanımlar ve yeni deneyimler oluyor. Bu maç da onlardan biri. Biz bundan sonra oynayacağımız her maça galibiyet için çıkacağız. Yapacağımız tüm maçları kazanıp hedefimize ulaşmak istiyoruz.. Diyarbakır Büyükşehir belediyespor olarak bunu yapacak gücede sahibiz. Kentimize galibiyet alarak dönmek istiyoruz “ şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2015, 20:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER