Büyükşehir Belediyespor Kaybettiği 2 Puana Üzülüyor

Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Doğrul: "Deplasmanda beraberlik kötü skor değil ancak galibiyeti hak etmiştik"

Büyükşehir Belediyespor Kaybettiği 2 Puana Üzülüyor
Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda oynadığı Eyüpspor maçında kaybettiği 2 puana üzülüyor.

Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, 3 puan parolasıyla çıktıkları Eyüpspor maçında iyi futbol sergilediklerini ancak yakaladıkları 3 net pozisyonu gole dönüştüremedikleri için maçı kazanamadıklarını söyledi.

Rakip takımın iyi bir ekip olmasına rağmen pozisyona giremediğini ifade eden Doğrul, "Eyüpspor maçında takım savunmasını çok iyi yaptık. Maçta çok iyi oyun sergiledik ancak maçı kazanamadık. Deplasmanda beraberlik kötü skor değil ancak galibiyeti hak etmiştik. Bu nedenle kaybedilen 2 puana üzüldük. Maçta Uğur, Ercüment ve Serdar sakat olduğu için forma giyemedi. Bu 3 oyuncumuzun eksikliği galibiyete ulaşmamızı engelledi. Yine sergilenen iyi oyun nedeniyle oyuncularımızı tebrik ediyoruz" dedi.

Doğrul, çarşamba günü sahalarında yapacakları Bandırmaspor maçının kendileri için büyük önem taşdığını belirterek, "Artık Bandırmaspor maçını düşünüyoruz" diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2013, 10:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER