Vatandaşlar Uyuşturucu Satışının Önlenmesini İstedi

Diyarbakır'ın Bismil ilçesindeki vatandaşlar, uyuşturucu kullanım yaşının ilkokul çağlarındaki çocuklara kadar düştüğünü belirterek, yetkililerden uyuşturucu satışının önlenmesini istedi.Uyuşturucunun bu kadar rahat bir şekilde...

Vatandaşlar Uyuşturucu Satışının Önlenmesini İstedi
Diyarbakır'ın Bismil ilçesindeki vatandaşlar, uyuşturucu kullanım yaşının ilkokul çağlarındaki çocuklara kadar düştüğünü belirterek, yetkililerden uyuşturucu satışının önlenmesini istedi.

Uyuşturucunun bu kadar rahat bir şekilde üretilerek okul önlerinde satılmasına ilçe halkı tepki gösterdi. Gençlerin hak etmedikleri yaşam koşullarına doğru sürüklenmekte olduklarını belirten vatandaşlar, ailelerin büyük mağduriyet yaşadığını kaydetti. İlçe halkı, "Uyuşturucu batağına düşen gençlerimize yardım elimizi uzatamazsak, bu gençler ya hapishaneye ya da ölüme gidecekler. Uyuşturucunun etkisi ile tamamen kendisini kaybeden gençler bir süre sonra sadece kendilerine değil, etrafındakilere de zarar vermeye başlıyor. Şu an ilçede gündüz saatlerinde bile madde bağımlısı gençlerin hem kendileri hem de vatandaşlar için tehlike arz ettiği herkes tarafından biliniyor. Yetkililerden bir an önce bu soruna el atmalarını istiyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2013, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER