Büyükşehir'de Hedef Altay

Büyükşehir Belediyespor, ilk kez huzuruna çıkacağı taraftarlarına ilk galibiyeti armağan etmenin hesaplarını yaparken, 27 yıldan beri Diyarbakır’da kazanamayan Altay ise hem 2’de 2 yapmak hem de yılların özlemine son vermek için iddialı.

Büyükşehir'de Hedef Altay
HAFTANIN MAÇI OLACAK

Bir yandan lige İskenderun’da aldığı 1 puanla başlayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, diğer yandan kendi evinde Eyüpspor’u 2-0 yenerek sezona galibiyetle başlayan Altay. 2.Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk hedefleyen iki takım yarın Diyarbakır’da kozlarını paylaşacak. Büyükşehir Belediyespor, ilk kez huzuruna çıkacağı taraftarlarına ilk galibiyeti armağan etmenin hesaplarını yaparken, 27 yıldan beri Diyarbakır’da kazanamayan Altay ise hem 2’de 2 yapmak hem de yılların özlemine son vermek için iddialı.

MAÇIN TAKTİĞİ BELİRLENDİ


Önemli maçla ilgili hazırlıklarını tamamlayan Büyükşehir Belediyespor,Tarımsal Araştırma Tesisleri’nde kampa girdi. Taktik çalışmasını, Pazar günkü maçın oynanacağı Seyrantepe tesislerinde gerçekleştiren Yeşil-Kırmızılı takımda futbolcuların hırslı,istekli ve moralli olduğu gözlendi. Yardımcı antrenörler Ramazan Erim ve Erdal Elgörmüş’ün yönettiği idmanı kenardan takip eden Teknik Direktör Turhan Özyazanlar, hata yapan oyuncularını sık sık uyarırken,maçın taktiği üzerinde durdu.

BİLETLER 5 TL’DEN SATILIYOR


Bugün hafif ter idmanı yaptıktan sonramaç saatini beklemeye başlayacak olan Büyükşehir Belediyespor’da Pazar günkü maçın biletleri de satışa sunuldu. Seyrantepe tesislerinde satılmaya başlanan biletler 5 TL’den satılıyor. Bilet satışlarının maç saatine kadar devam edeceği ifade edilirken,taraftarların özellikle Pazar günü biletlere yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

ALTAY İDDİALI GELİYOR

Lige Eyüpspor galibiyetiyle iyi başlangıç yapan Altay'da yönetim, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor deplasmanı öncesi yönetim oyunculara para dağıtarak moralleri yükseltti. Siyah-beyazlı yönetim, futbolcuların transfer peşinatları ve Eyüpspor maçının galibiyet primi ile birlikte yaklaşık 300 bin lira para dağıttı. Profesyonel Şube Sorumlusu Hakan Ceylan, Çarşamba gününden itibaren paraların dağıtılmaya başlandığını hatırlatarak, Diyarbakır Büyükşehir maçı öncesi oyunculara verdikleri sözü yerine getirdiklerini ifade etti.

VALİ KIRAÇ,KAFİLEYİ ZİYARET EDECEK

Diyarbakır'a atanan İzmir'in eski valisi Cahit Kıraç'ın Altay'ın kalacağı oteli ziyaret edeceğini öğrenen Altay yönetimi, Kıraç'a adının bulunduğu 100. yıla özel bastırılan Altay forması hediye edecek. Vali Kıraç'ın ziyaretinin kendilerini mutlu edeceğini belirten Teknik Direktör Ümit Kayıhan, "Bu jest karşısında Diyarbakır'a babaevine gider gibi gideceğiz. Diyarbakır’dan 3 puan alıp İzmir’e mutlu döneceğiz." şeklinde konuştu.

SICAK HAVA KORKUSU

Altay, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında rakipten çok sıcaktan çekiniyor.

Maç günü Diyarbakır'da hava sıcaklığının 35 derecenin üzerinde olacağını belirten Kulüp Başkanı Niyazi Konuşmaz, "Aşırı sıcak ve nem işimizi zorlaştırabilir. Ancak şartlar ne olursa olsun kazanmak istiyoruz" dedi. Diyarbakır’da 27 yıldır galip gelemediklerini hatırlatan Konuşmaz, hem rakiplerini, hem de şanssızlıklarını yeneceklerini sözlerine ekledi.

Parmağında çatlak tesbit edilen kaleci Ali Şaşal'ın takımdaki yerini alabileceği açıklandı, sakatlığı süren Erdal ve cezalı Şehmus'un oynayamayacağı bidirildi.
Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2013, 15:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER