Deplasman Korkusu Yok

Kendi sahasında Vanspor’a yenilerek zirve yarışında ağır yara alan Diyarbakırspor A.Ş, deplasmanda yapacağı Keçiörengücü maçını kazanarak bu önemli kaybı telafi etmek istiyor. Yeşil-Kırmızılılar, deplasman performansına güveniyor.

Deplasman Korkusu Yok
Kendi sahasında 8 puan kaybeden ve deplasmanda aldığı başarılı sonuçlarla zirve yarışına tutunan Diyarbakırspor A.Ş gözünü yeni bir deplasman galibiyetine çevirdi. Kendisi gibi şampiyonluk için iddialı olan Keçiörengücü’ne Pazar günü konuk olacak Yeşil-Kırmızılı takım hazırlıklara başlarken, teknik heyet dün futbolcularla toplantı yaptı. Takımın Van maçındaki kötü performansından duyulan rahatsızlık ve sahada yapılan hatalar dile getirilirken, verilen şansı iyi kullanmayan futbolcuların kızağa çekilerek başka isimlere şans verileceği öğrenildi.

DEPLASMAN KARNESİNE GÜVENİYOR

Diyarbakırspor A.Ş, yeniden yarışta iddialı hale gelmek için Keçiörengücü’nü yenmekten başka bir sonuç düşünmüyor. Bu konudaki güvence ise takımın deplasman karnesinin başarılı olması. Şu ana kadar oynadığı 5 deplasman maçında 3 galibiyet,1 beraberlik ve 1 yenilgi alan Diyarbakırspor A.Ş, 17 puanın 10’una dış sahalarda ulaştı.

4 FUTBOLCU CEZA SINIRINDA

Bu arada zorlu Keçiörengücü maçı öncesinde takımda kart alarmı da var. Savunma oyuncuları Ceyhun ve Emrah’ın yanı sıra takım kaptanı Hüseyin ve takımın en golcü ismi Hüsnü’nün 3’er sarı kartı var. Bu isimler kart görürlerse 13 Kasım Çarşamba günü Diyarbakır’da oynanacak Bafraspor maçında takımdaki yerlerini alamayacak. Bu durumda özellikle savunmada sıkıntı yaşanabilir.

DİYARBAKIR SÖZ GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2013, 11:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER