Sonuna Kadar Özyazanlar

Altınordu’ya yenilerek ligin alt sıralarından kurtulamayan Büyükşehir’de eleştiri alan teknik heyete yönetimden tam destek geldi. Futbol Şube Sorumlusu Doğrul,”İstikrarı bozmayacağız. Sonuna kadar Turhan Özyazanlar ve ekibi ile devam edeceğiz.” dedi.

Sonuna Kadar Özyazanlar
İlk yarısında iyi oynadığı ve önemli fırsatlar kaçırdığı maçta Altınordu’ya 2-1 yenilerek haftayı puansız kapatan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, kente moralsiz döndü. Büyük umutlarla hazırlandığı maçtan puansız ayrılmanın üzüntüsünü yaşayan Yeşil-Kırmızılı takımda başarısız sonuçlar nedeniyle eleştirilen teknik heyete yönetim sahip çıktı. Kulüp olarak her zaman istikrardan yana olduklarını belirten Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, başarısız sonuçların nedenini teknik heyete bağlayan bir anlayışta olmadıklarını söyledi.

‘SONUNA KADAR İSTİKRAR DİYORUZ’

Son vuruşları yapamadıkları için kötü sonuçlar aldıklarını belirten Doğrul,”Kötü sonuçların teknik heyetten kaynaklandığını düşünmüyoruz. Onlar sonuçta takımı maçlara iyi hazırlıyor ve iyi futbol oynuyoruz. Mağlup olduğumuz 4 maçı da normal şartlarda kazanmamız lazımdı. Altınordu yenilgisi de diğerlerinin kopyası gibi oldu. Yine biz kaçırdık ve rakip yakaladıklarını değerlendirdi. İstikrarı asla bozmayız. 3 yıldır çalıştığımız hocamızdan memnunuz. Sonuna kadar da bu birliktelik devam edecek,bundan kimsenin endişesi olmasın. Pazar günü kendi sahamızda yapacağımız Kızılcahamamspor maçını kazanarak kötü günleri geride bırakmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

DİYARBAKIR SÖZ GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2013, 11:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmet can
ahmet can - 10 yıl Önce

aman dikkat edin takım elinizden gitmesin bu memlekette sporu bitirdiniz.oyum haram olsun

Yılmaz.
Yılmaz. - 10 yıl Önce

kınayı nereye istersin adresini ver gönderelim.kimsin kim adına konuşuyorsun.bu kentin sorunu gevezelik olmuş.2000 sporcuya hizmet eden bir kulüp tüm zorluklara rağmen faaliyet yürütüyor .yurutmeye de devam edecek..

SIRADAKİ HABER