Ergani'de Sevmiş Depremi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup’ta mücadele eden Erganispor Teknik Direktörü Emin Sevmiş görevinden istifa ettiğini açıklarken, hafta içinde basın toplantısı düzenleyerek ismini açıklayacağını iddia ettiği eski yöneticiler hakkında...

Ergani'de Sevmiş Depremi
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup’ta mücadele eden Erganispor Teknik Direktörü Emin Sevmiş görevinden istifa ettiğini açıklarken, hafta içinde basın toplantısı düzenleyerek ismini açıklayacağını iddia ettiği eski yöneticiler hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Kulübü karıştırmak ve önünü kesmek isteyen bazı girişimlere şahit olduğunu öne süren teknik direktör Emin Sevmiş, bunlardan birinin 1-0 kazanılan Van İpekyoluspor maçında paralı adam ayarlayarak tribünde kendisine küfür ettirdiğini iddia etti. Sevmiş, ”Burada artık çalışma imkanım kalmadığı için ayrılıyorum. Eski yöneticilerden bazıları ve özellikle birisi yönetim boşluğunu fırsat bilerek kulübü karıştırıyor. Yönetici olmadıkları halde kontrol onlarda. Faydalı olmak yerine takımın üzerinde oynuyorlar. Van İpekyoluspor maçında tribünde adam ayarlayarak 70 yaşına gelmiş bir insan ve babalarının yaşında olduğum halde bana ağza alınmayacak küfürler ettirdiler” dedi.

"BANA KOMPLO KURDULAR"

Kendisine yönelik büyük komplolar kurulduğunu iddia eden Sevmiş, bundan sonra bu isimlerle mücadele ederek deşifre edeceğini kaydetti. Sevmiş, ”Ben bunlarla başa çıkardım, bunlardan korkmam ve her türlü savaşırım. Benim kaybedecek bir şeyim yok ama Erganispor bunlardan zarar görüyor. Bu yüzden ayrıldım. Ama bunların yaptığı çirkinlikleri gerçek yüzlerini ne niyetlerini hafta arasında basın açıklaması ile duyuracağım. Kimsenin yaptığı yanına kar kalmayacak. Ergani’de herkesin bildiği ama söylemekten çekindiği gerçekleri Emin Sevmiş açıklayacak. Tehdit ve şantajlarla beni yıldıramaz. Daha dün köyden gelmiş ama cebindeki 3-5 kuruşa güvenerek etiket kazanmaya çalışanlar spor camiasından silinmelidir. Bundan sonraki mücadelem ölene kadar bu yönde olacak” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2013, 20:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER