Diyarbakır BBSK İstanbul'a Gitti

Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü oynayacağı Eyüpspor maçı için bugün İstanbul’a gidecek. Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul,”Bizim için iç saha-deplasman fark etmez. 3 puana gideceğiz.” dedi.

Diyarbakır BBSK İstanbul'a Gitti
Geçen hafta 2-1 kazandığı Güngörenspor maçından sonra bu hafta aynı grupta yer alan bir başka İstabul takımı Eyüpspor’a konuk olacak olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor,hazırlıklarını tamamladı. Diyarbakır’daki son çalışmasını dün Seyrantepe’de yapan Yeşil-Kırmızılı takım,bu sabah uçakla İstanbul’a giderek Eyüp ilçesindeki bir otelde kampa girerek maç saatini bekleyecek.
Sakatlıkları bulunan Serdar ve Uğur’un kafilede yer almayacağı belirtilirken,takımda cezalı ise bulunmuyor.

‘İSTANBUL DEPLASMAN OLMAMALI’

Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul,takım olarak iç saha ve deplasman ayrımı yapmadıklarını söyledi. Doğrul,”Geçen hafta galip gelerek kendimize geldik. Bundan sonra her maça kazanmak için çıkacağız. Rakibin Eyüpspor veya başka takım olması fark etmez. Maçın İstanbul’da olması da önemli değil. 3 puana şartlandık. İstanbul’daki taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. İstanbul’da yaşayan hemşerilerimizi maça bekliyoruz. Eyüp Stadı bizim için deplasman havasında olmamalı. ” dedi.
Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2013, 14:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER