Diyarbakır Çim Hokeyi’nde 3’te 3 Yaptı

Gaziantep’te devam eden Türkiye Süper Lig Açık Alan Hokey Şampiyonası’nın ikinci devre müsabakalarında mücadele eden Diyarbakır Gençlikspor, oynadığı ilk 3 maçı kazanarak şampiyonada iddialı duruma geldi. Antrenör Veysi Koyun, ”Kalan...

Diyarbakır Çim Hokeyi’nde 3’te 3 Yaptı
Gaziantep’te devam eden Türkiye Süper Lig Açık Alan Hokey Şampiyonası’nın ikinci devre müsabakalarında mücadele eden Diyarbakır Gençlikspor, oynadığı ilk 3 maçı kazanarak şampiyonada iddialı duruma geldi. Antrenör Veysi Koyun, ”Kalan maçlarımızı da kazanarak ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz” dedi.

Diyarbakır Gençlikspor Çim Hokeyi takımı, Gaziantep’te devam eden Türkiye Süper Lig Açık Alan Hokey Şampiyonası’nın ikinci devre müsabakalarında başarıdan başarıya koşuyor. 30 Ağustos’ta başlayan ve 5 Eylül’de sona erecek müsabakalarda Gaziantep Gençlikspor’u 3-1, Malatya Anadolu Ateşi’ni 2-1 ve Nizip Halk Eğitimspor’u 3-0’la geçen Diyarbakır temsilcisi, 3’te 3 yaparken, oynadığı oyunla da göz kamaştırdı. Ligin ilk devresinde istedikleri performansı ortaya koyamadıklarını belirten Gençlikspor Çim Hokeyi antrenörü ve Çim Hokeyi Federasyonu Diyarbakır İl Temsilcisi Veysi Koyun, hedeflerinin ligi üst sıralarda tamamlamak olduğunu söyledi. Koyun, ”İlk devrede istediğimiz sonuçları alamamıştık. İkinci yarıda tamamı kendi alt yapımızdan yetişen sporcularla mücadele ediyoruz. Oynadığımız 3 maçı da kazanarak bu devrenin flaş takımı haline geldik. Desteklerini esirgemeyen kulüp başkanımız Vedat Günel ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdullatif Umut’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2013, 16:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER