Yeni Diyarbakırspor’dan Kadın Ve Çocuk Taraftara Kıyak

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta sezona deplasmanda 0-0 berabere kaldığı Gölcükspor maçında aldığı 1 puanla başlayan Yeni Diyarbakırspor, kendi sahasındaki ilk maç olan Yimpaş Yozgatspor karşılaşması öncesinde önemli bir karar alarak Atatürk...

Yeni Diyarbakırspor’dan Kadın Ve Çocuk Taraftara Kıyak
Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta sezona deplasmanda 0-0 berabere kaldığı Gölcükspor maçında aldığı 1 puanla başlayan Yeni Diyarbakırspor, kendi sahasındaki ilk maç olan Yimpaş Yozgatspor karşılaşması öncesinde önemli bir karar alarak Atatürk Stadı’nda Pazar günü oynanacak maç için çocuklar ve kadınlardan ücret almayacağını açıkladı.

8 Eylül Pazar günü saat 16.00’da oynanacak Yeni Diyarbakırspor-Yimpaş Yozgatspor maçını kadınlar ve çocuklar ücretsiz izleyebilecek. Sportif Direktör Vedat Tanrıverdi, bunun için federasyona yazılı talepte bulunacaklarını, diğer taraftarlar için ise belirleyebilecekleri en düşük bilet fiyatını açıklayacaklarını dile getirdi. Kendi sahalarındaki ilk maçı kazanmak istediklerini belirten Tanrıverdi, ”Bizim amacımız halkımızla bütünleşmek. Bunun için maddi gelir beklentisi peşinde değiliz. Başkanımız Feyzi İlhanlı’nın talebi üzerine Yimpaş Yozgatspor’la yapacağımız maç kadınlara ve çocuklara ücretsiz olacak. Onlar için kapalı tribünü ayırdık. Maç günü hiçbir sorun yaşamadan gelip maç izleyebilecekler. Bunun için federasyona da talepte bulunacağız. Diğer taraftarlarımız için de bir çay parası değerinde rakam belirleyeceğiz. Değerli taraftarlarımızı Pazar günü Atatürk Stadı’na davet ediyoruz” dedi.

Yeşil-Kırmızılı takım forvet arayışlarında sona gelirken, anlaşma sağlanan 2 futbolcunun perşembe gününe kadar açıklanacağı ifade edildi. Bu arada bir günlük iznin ardından Yimpaş Yozgatspor maçı hazırlıklarına başlandı. Tüm futbolcuların katıldığı haftanın ilk çalışması Seyrantepe Tesisleri’nde yapıldı. İdman öncesinde futbolcularla kısa bir toplantı yapan teknik heyet, Yimpaş Yozgatspor maçının önemini anlattı. Futbolcular da bu haftaki maçı kazanarak ilk galibiyeti elde etme sözü verdi.

Öte yandan geçen sezon Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olan Yeni Diyarbakırspor’a şampiyonluk kupasının Yimpaş Yozgatspor maçı öncesinde verileceği bildirildi. Kupa için TFF Yönetim Kurulu Üyesi Edip Eren’in davet edildiği belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2013, 00:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER