Diyarbakırspor'da Çalışmalar Tam Hız devam ediyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta lider Diyarbakırspor A.Ş., deplasmanda oynayacağı Denizli Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına devam ederken, teknik direktör Fethi Çokkeser her fırsatta maçın önemini oyunculara anlatarak yüksek motivasyon sağlamaya çalışıyor.

Diyarbakırspor'da Çalışmalar Tam Hız devam ediyor
Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta lider Diyarbakırspor A.Ş., deplasmanda oynayacağı Denizli Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına devam ederken, teknik direktör Fethi Çokkeser her fırsatta maçın önemini oyunculara anlatarak yüksek motivasyon sağlamaya çalışıyor.

Atatürk Stadı'ndaki idmandan önce futbolcularla kısa bir toplantı yapan Çokkeser, özellikle mücadele gücü konusunda uyarılarda bulundu. Çokkeser, "Sahada ismin ve kağıt üzerindeki kalitenin bir geçerliliği yok. Önemli olan iyi mücadele etmek. Ligde artık mücadele etmeyen, her şeyini ortaya koymayan takımlar başarılı olamaz. Maçın başından sonuna kadar çok çalışacağız. Denizli Belediyespor maçı bizim için kırılma noktası maçlardan biri olacak. Buradan alacağımız galibiyet önümüzü açacak. Diyarbakırspor'a yakışır şekilde mücadele ederek galibiyetle dönmeliyiz" dedi.

Takımda kart cezalısı olan Özcan ve Gökhan ile sakatlığı bulunan Doğancan, Denizli deplasmanında forma giyemeyecek. Hasta olan Hüsnü ile sakatlıkları bulunan Hasan İnci ve Uğur'un tedavilerine devam ediliyor. Bu arada Kulüp Başkanı Feyzi İlhanlı da, Denizli Büyükşehir Belediyespor maçının önemine dikkat çekerek, "Bugüne kadar tek başımıza olmamıza rağmen futbolcuları ekonomik olarak mağdur etmedik. Denizli'de bizi ve taraftarımızı mutlu edecek galibiyeti almaları halinde maddi olarak yüzlerini güldürecek yeni sürprizlerimiz olacak" diye konuştu. - 
Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2014, 15:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER