Diyarbakırspor'da Yeni Teknik Direktör Fethi ÇOKKESER

Diyarbakırspor Yeni Teknik Direktörüyle anlaşmaya vardı.

Diyarbakırspor'da Yeni Teknik Direktör Fethi ÇOKKESER
 Diyarbakırspor yeni Teknik Direktörü Fethi ÇOKKESER ile anlaşmaya vardı. Fethi Çokkeser Kahramanmaraş Bld. Sporu 3. Ligden Ptt 1. Ligine çıkaran hocaydı.

Fethi Çokkeser 1990 yılından itibaren antrenörlük yaşamına başladı. PTTspor ile Sağlıkspor’u amatör kümede şampiyon yaptı. 1992–93 sezonunda play–off şampiyonu olarak 3.Lig’den 2. Lig’e çıkan Kahramanmaraşspor’da antrenör olarak çalıştı. 1994-95 sezonunda 2.Lig’de oynayan Kahramanmaraşspor’da yardımcı hocalık yaptı. 1995–96'da yine aynı takımda antrenörlük görevinde bulunan Çokkeser, 1999’a kadar ise teknik adam olarak görev yaparak Kahramanmaraşspor’dan ayrıldı.
Telekomspor’u şampiyon yapan veKümbetspor ile Maraş Gençlikspor’u ise 2.Amatör’den 1.Amatör’e çıkartarak altyapı hocalığı görevinde de bulunan Fethi Çokkeser’in yurt dışı macerası ise 2006 yılında başladı. Fas’ın 6,5 milyon nüfuslu ilininTanger Takımı’nda 5 ay teknik menajer olarak çalışan ve 12. sırada aldığı takımı 6. sıraya yükselten Fethi Çokkeser, 2007’de de yine Fas’ın 2,5 milyon nüfuslu yerleşim biriminde Agadır'i 6 ay çalıştırdı. 2007 sonunda tekrar Türkiye’ye gelerek memleketi Kahramanmaraş’a döndü.
2010 yılında FV Kahramanmaraşspor'a geçti.2010 yılında Kahramanmaraş Belediyespor' dan gelen teklif üzerine Kahramanmaraş Belediyespor'u çalıştırmaya başladı. 2012 yılında Kahramanmaraşspor'un başına başına geçen Çokkeser en önemli başarısına burada imza attı. Kahramanmaraşspor'u 2. Lig'den 1. Lig'e çıkaran Fethi Çokkeser 2013 sezonunun başında Kahramanmaraşspor kulübünün başkanı Feridun Kolat ile yaşadığı anlaşmazlık sonucu Kahramanmaraşspor ile yollarını ayırdı.
Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2014, 01:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Erol Ahmet
Erol Ahmet - 10 yıl Önce

Bu yönetimde de iş olmadığı ortada. Kaç haftada kaçıncı hoca bu?

AHMET ÇELEBİ ÇAKAR
AHMET ÇELEBİ ÇAKAR - 10 yıl Önce

bence bu t.direktörde son tercih olmayacak;hidir akbaş gi̇bi̇ oda yanliş seçi̇m;beni̇m anlamadiğim bu yöneti̇m ni̇ye kendi̇ yerli̇ hocalarina bu kadar güvensi̇z davraniyor;yardimcilar bi̇le dişardan çok yazik....bi̇raz güveni̇n kendi̇ i̇nsaniniza......

mesut işçi
mesut işçi - 10 yıl Önce

ben g.antepten mesut feti hoca d.babırsporu layık olduğu yere getirecektir feti hocanın mazisişampiyonlukladolu bir hocadır kimsenin kuşkusu olmasın

SIRADAKİ HABER