DİYARBAKIRSPOR,ERZİNCAN REFAHİYESPOR’A PÜR DİKKAT

- Spor toto 3.lig 2. Grup takımlarından Diyarbakırspor, Pazar günü sahasında oynayacağı Erzincan refahiyespor maçına pür dikkat.

DİYARBAKIRSPOR,ERZİNCAN REFAHİYESPOR’A PÜR DİKKAT
 Geçen haftanın deplasman galibi, büyük moralli Diyarbakırspor’u hafta sonu sahasında oynayacağı Erzincan Refahiyespor maçına büyük önem veriyor.

Yeşil – kırmızılı külüpten yapılan açıklamada,  “ Ard arda yapılacak olan Erzincan refahiyespor ile Çankırıspor maçlarına süper önem veriyoruz.Takımımız 5 Nisan Pazar günü saat 14.30’da Atatürk Stadı’nda yapacağı Erzincan Refahiyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı kart cezalısı Enis ve sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Ali’nin Pazar günkü maçta forma giymeyeceği takımımız Seyrantepe tesislerinde düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayıp,dar alanda pas ve taktik çalışmalarıyla sona eren idmanda oldukça neşeli bir görüntü çizdi. “ denildi

CEVİZ’DEN KALAN MAÇLAR İÇİN UYARI
İdmandan önce futbolcularla kısa bir toplantı yapan Teknik Direktör Mustafa Ceviz, son 10 maçta 6 galibiyet ve 4 beraberlik alarak başarılı grafik çizen takımın performansından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kalan 6 maçın önemine dikkat çekti. Ceviz,Erzincan Refahiyespor’un kümede kalma hesapları yaptığına dikkat çekerek, bu önemli maçı kazanmak için rakipten daha fazla mücadele etmeleri gerektiğini söyledi. Ceviz, kalan maçların hepsini kazanma yolunda takıma sonsuz güven duyduğunu da dile getirdi.

Genel Menajer İsmet Yılmaz, arka arkaya yapacakları Erzincan Refahiyespor ve Çankırıspor maçlarını final havasında gördüklerini kaydetti. Yılmaz,”Takımımız deplasmanda başarılı bir grafiğe sahip. Bu çizgiyi kendi sahamızda da yansıtabilseydik çok daha iyi yerde olurduk. İç sahadaki baskıyı kırmamız lazım. Hiçbir mazeretin arkasına sığınamayız. Hedefimiz şampiyon olmaksa ve iyi takım olduğumuza inanıyorsak iç daha ve deplasman demeden her yerde kazanmalıyız. Takımımızın bu gücü ve kapasitesi var. Çok önemli iki maça çıkacağız.Rakiplerin küme düşme hattında olması kimseyi aldatmasın. Aksine daha zor ve önemli maçlar olacak. Takım olarak bunun bilincinde olmak zorundayız. Takımımza bu konuda güveniyoruz. Taraftarlarımızdan da bu anlayışla hareket ederek takıma destek olmalarını bekliyoruz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2015, 20:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER