Futbol Diyarbakır Futbol Okulu'nda Öğrenilir

Diyarbakır Futbol Okulu her yaş kategorisinde futbol severlere ve futbolu öğrenmek isteyenlere hizmet veriyor. Okul bayramda bile çalışmalarına ara vermedi.

Futbol Diyarbakır Futbol Okulu'nda Öğrenilir
 

Diyarbakır'da aileler futbolu seven ve meraklısı olan evlatlarını daha çocuk denen yaşta deneyimli antrenörlerin himayesine verip yetiştiriyorlar.

Diyarbakır Futbol Okulu her yaş kategorisinde hem hizmet hem de ligde mücadele ediyor. Bayram günü bile sabahın erken saatlerinde antrenmanlarını yapan Antrenör Mehmet Balkaş, küçük-büyük yaş kategorilerine göre hepsine futbolun inceliklerini öğrettiklerini belirterek şöyle dedi:

"Anneler babalar bize küçük yaşta futbolu seven çocuklarını teslim ediyor, bizlerde kendilerine birer futbolcu hediye ediyoruz. Şu anda çalıştırdığımız U – 11 yaş gençlerimiz şimdiden istenileni vermeye başladılar. Çünkü futbolu seviyorlar. Bizlerde kendilerini çok iyi eğitiyoruz. Şu anada kadar bir sorunları olmadı, çünkü yaptıklarını severek yapıyorlar. Buda başarı getiriyor onları geliştiriyor. Diyarbakır futbol okulu kulübü olarak bünyemizde yaklaşık 120 sporcumuz bulunmaktadır. Diyarbakır 1. Deplasmanlı amatör liginde mücadele ediyoruz. Diğer yaş kategorilerde kendi yaşlarındaki kategorilerindeki liglerde mücadele ediyorlar. Gidişattan ve gelişmelerden memnunuz. Futbol sevgi işidir. Futboldan zarar gelmez" dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2014, 21:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER